Ford Transit Verkopen

 

Bent u in het bezit van een oude, kapotte of schade Ford Transit? Verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest. Het kost u slechts enkele minuten van uw tijd en u krijgt gegarandeerd de beste prijs. Wanneer u uw Ford Transit wilt verkopen ontvangt u niet alleen een uitstekende vergoeding, maar ook een snelle en goede service.

Allereerst kunt u contact met ons opnemen. Dit kan op twee manieren. U kunt uw gegevens invullen op ons contactformulier, waarna een van onze vakkundige inkoopmedewerkers contact met u opneemt. Vaak direct nadat u uw mail verzonden hebt. De tweede optie is om telefonisch contact met ons op te nemen. In dat geval krijgt u direct een medewerker aan de lijn die u haarfijn kan uitleggen hoe u uw sloop, beschadigde of oude Ford Transit bus kunt verkopen.

De medewerker die u aan de lijn hebt stelt u een reeks vragen over het voertuig. Vragen als: wat is de kilometerstand? Wat is de algemene staat van het voertuig? Heeft de Ford Transit die u wilt verkopen schade? Aan de hand van uw antwoorden krijgt u een waarde van ons door. Dit bedrag krijgt u dus gegarandeerd voor uw auto. Dit betekent overigens niet dat u verplicht bent om uw Ford Transit aan ons te verkopen. U mag gerust bellen, enkel voor informatie over de waarde van uw voertuig.

De verkoop van uw Ford Transit, snel en goed geregeld!

Gaat u wel akkoord met het verstrekte bedrag? Mooi! Dan kunnen we de verkoop snel regelen. We spreken met u een plaats en tijd af die u schikt. Dit hoeft niet perse bij uw huisadres te zijn, maar kan ook op een parkeerplaats, bij een stalling of een tankstation zijn. Zodra de chauffeur van onze 24-uurs ophaaldienst voor uw Ford werkbus is gearriveerd kan de overschrijving beginnen. U overhandigt de benodigde autopapieren en krijgt ter plekke een RDW-vrijwaringsbewijs van de chauffeur. Uiteraard overhandigt hij u tevens het afgesproken bedrag, in contanten. Handig, want u kunt er direct gebruik van maken. Het gehele traject neemt hooguit een kwartier van u tijd in beslag.

Uw Ford Transit verkopen doet u bij ons om de volgende redenen:

  • Gratis auto ophaaldienst door heel Nederland
  • 2 uur bereikbaarheid via e-mail
  • Binnen 24 uur uw voertuig opgehaald
  • Uitstekende vergoedingen
  • 100% Gratis waardebepaling
  • Officieel RDW-vrijwaringsbewijs
  • Direct contant geld in uw handen Of via bank

Uw Ford Transit verkopen is een fluitje van een cent via onze auto-inkoopdienst. Ons netwerk strekt zich uit over heel Nederland.
Door de jaren heen is onze inkoopcombinatie een succes gebleken en hebben wij in het gehele land auto-sloop en auto-demontage contacten opgedaan. Dat stelt ons in staat om snel te reageren over overal in het land, snel op locatie te zijn. U profiteert daarvan!

Neem voor een snelle prijsopgave contact met ons op via telefoonnummer 06 12 40 80 16 OF 085-0471797

 

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie