Vandaag nog uw Ford transit verkopen? Wij zijn opkoper voor Ford Transit bussen.

Bent u in het bezit van een Ford transit en wilt u deze verkopen? Het kan zijn dat u op zoek bent naar een kleiner model, of u heeft hem opgereden en hij is klaar voor de sloop. De APK is niet meer goedgekeurd dus wat nu? Inderdaad tijd voor wat nieuws en daarom kunt u bij ons uw Ford transit inleveren. Wij kopen hem graag van u over. Er zijn diverse redenen waarom u hem niet meer kunt gebruiken of wilt hebben, dit maakt ons niet uit. Wij nemen hem hoe dan ook van u over en zullen u een mooi voorstel doen. Wanneer u akkoord gaat, komen wij hem graag bij u ophalen.

Een Ford transit Verkopen? Uw mogelijkheden | Hoogte Bod

Het rijden in een Ford transit kan een unieke beleving zijn, voor u is het misschien dagelijkse kost geweest vanwege uw werkzaamheden binnen het bedrijf. Maar er komt een tijd dat hij toe is aan vervanging of dat u een andere auto op het oog heeft. Dan wordt het de grootste tijd dat u uw Ford transit gaat verkopen. Gelukkig hoeft u daar niet lang voor te zoeken, want wij nemen hem graag van u over. Daarvoor bieden wij u een nette prijs en deze betalen wij u direct contant wanneer wij hem bij u op komen halen. U hoeft de Ford transit niet naar ons te brengen, wij komen naar u en nemen hem dan van u over. U krijgt eerst het bedrag contant uitbetaald en dan heeft u geen zorgen meer over uw transit.

Wij nemen uw Ford transit graag over

De Ford transit kunt u ons nu aanbieden en dan hebben wij u het volgende te bieden:

  • Wij halen als Camper kopen de Ford transit gratis bij u op
  • U krijgt een nette prijs voor uw transit
  • Afspraak is afspraak, wij betalen direct contant
  • Voor vragen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen
  • Eerlijkheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid, daar staan wij voor

Spreekt dit u ook aan? Dan is het raadzaam dat u nu contact met ons opneemt, zodat wij de mogelijkheden met u verder kunnen bespreken. U kunt uiteraard zelf aangeven wanneer uw Ford opgehaald kan worden, want dan zorgen wij dat wij voor u klaarstaan en hem mee kunnen nemen.

Mogelijkheden bespreken

Heeft u vragen over wat wij voor u en uw bestelauto kunnen betekenen en welk bod wij u hierbij kunnen doen? Dan is het belangrijk dat u nu gaat ontdekken wat onze voordelen zijn. Daar komt u maar op een manier achter en dat is door nu met ons contact op te nemen en dan adviseren wij u hier graag over.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie