Ford Transit Verkopen Binnen 2 Uur?

Ford Transit Opkoper! Ford Transit Verkopen Met Motor Schade? Eigen Ophaal Service! WhatsApp Service: 0612408016

 

Voor de duidelijkheid, het gaat hier dus om Ford Transit busjes die bijvoorbeeld beschadigd zijn, door een ongeluk, ouderdom of defect, maar ook om voertuigen met een hoge kilometerstand of hoge leeftijd. Ook als de wagen niet gekeurd is, kunt u deze aan ons verkopen.

 

Allereerst kunt u contact met ons opnemen. Dit kan op twee manieren. U kunt uw gegevens invullen op ons contactformulier, waarna een van onze vakkundige inkoopmedewerkers contact met u opneemt.

 

De tweede optie is om telefonisch contact met ons op te nemen. In dat geval krijgt u direct een medewerker aan de lijn die u haarfijn kan uitleggen hoe u uw sloop, beschadigde of oude Ford Transit bus kunt verkopen

 

De medewerker die u aan de lijn hebt stelt u een reeks vragen over het voertuig. Vragen als: wat is de kilometerstand? Wat is de algemene staat van het voertuig? Heeft de Ford Transit die u wilt verkopen schade? Aan de hand van uw antwoorden krijgt u een waarde van ons door. Dit bedrag krijgt u dus gegarandeerd voor uw auto. Dit betekent overigens niet dat u verplicht bent om uw Ford Transit aan ons te verkopen. U mag gerust bellen, enkel voor informatie over de waarde van uw voertuig.

 

De verkoop van uw Ford Transit, snel en goed geregeld!

Gaat u wel akkoord met het verstrekte bedrag? Mooi! Dan kunnen we de verkoop snel regelen. We spreken met u een plaats en tijd af die u schikt. Dit hoeft niet perse bij uw huisadres te zijn, maar kan ook op een parkeerplaats, bij een stalling of een tankstation zijn. Zodra de chauffeur van onze 24-uurs ophaaldienst voor uw Ford werkbus is gearriveerd kan de overschrijving beginnen. U overhandigt de benodigde autopapieren en krijgt ter plekke een RDW-vrijwaringsbewijs van de chauffeur. Uiteraard overhandigt hij u tevens het afgesproken bedrag, in contanten. Handig, want u kunt er direct gebruik van maken. Het gehele traject neemt hooguit een kwartier van u tijd in beslag.

 

Uw Ford Transit verkopen doet u bij ons om de volgende redenen:

  • Gratis auto ophaaldienst door heel Nederland
  • 24 uur bereikbaarheid via e-mail
  • Binnen 24 uur uw voertuig opgehaald
  • Uitstekende vergoedingen
  • Gratis waardebepaling
  • Officieel RDW-vrijwaringsbewijs
  • Direct contant geld in uw handen

Uw Ford Transit verkopen is een fluitje van een cent via onze autoverkoopplan. Ons netwerk strekt zich uit over heel Nederland.

Door de jaren heen is onze inkoopcombinatie een succes gebleken en hebben wij in het gehele land auto-sloop en auto-demontage contacten opgedaan. Dat stelt ons in staat om snel te reageren over overal in het land, snel op locatie te zijn. U profiteert daarvan!

 

Neem voor een snelle prijsopgave contact met ons op via telefoonnummer 06 12 40 80 16

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie