Fiat Inkoop

Heeft u problemen met u Fiat Punto of overstijgen de reparatie kosten de waarde van u Fiat Punto. Dan is Van der Ven Auto's een goed alternatief om u te ontzorgen. Auto Verkoop Plan heeft zich gespecialiseerd in het landelijk ophalen en verwerken van Fiat Punto sloopauto's en schadeauto's. U krijgt niet alleen een royale vergoeding voor uw Fiat Punto, voor die verkoopprijs komen wij de Fiat Punto ook geheel kosteloos bij u voor de deur ophalen. Wij beschikken over een geavanceerd wagenpark waardoor wij iedere auto in welke staat dan ook snel en vakkundig bij u voor de deur kunnen verwerken. Uw auto verwerken wij daaropvolgend milieuvriendelijk op ons demontage bedrijf. Wij nodigen u uit om binnen deze website onze bedrijfsfilm te bekijken waardoor u een indruk krijgt over ons professioneel bedrijf.

1. Auto vandaag verkopen.

Bel ons op 085 – 0471797 en u krijgt direct uitleg van een van onze medewerkers.
Of meld uw auto online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
U krijgt van ons in overleg een richtprijs op basis van uw informatie over de auto.

2. Taxatie van uw Fiat op locatie.

Aan de hand van het overeengekomen indicatiebod komen wij gratis bij u langs.
Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen prijs voor uw auto.

3. Online vrijwaren en contant afrekenen.

De wagen wordt op afgesproken plaats, datum en tijdstip opgehaald. U ontvangt dan direct de meldcode voor het opzeggen of opschorten van de autoverzekering. De auto wordt ter plekke gevrijwaard. En u ontvangt meteen het afgesproken bedrag in contanten van de chauffeur.

Fiat Punto met motor schade Fiat punto met ketting schade, defecte fiat ,sloopauto fiat export Fiat Punto Inkoop Fiat Punto Verkopen Fiat Punto Opkoper Amsterdam Utrecht Zwolle Eindhoven Tiel Almere Amersfoort Deventer Limburg Groningen Den helder Haarlem

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie