Laten we snel tot de kern van de zaak komen: u wilt een Fiat Ducato verkopen? Wij bieden u de optie om dat met een enkel telefoontje geregeld te hebben. U krijgt daarvoor terug:

  • Geen lang uitzoekwerk: wij hebben contact met Fiat Ducato opkopers in Nederland en over de grens.
  • Een vergoeding voor de oude Fiat Ducato: direct afgesproken, direct uitbetaald.
  • Geen gedoe over het vervoer van de afgeschreven/afgekeurde bedrijfsauto: wij werken samen met transportbedrijven in het hele land.
  • Geen administratief gedoe: wij zorgen ervoor dat de afhandeling van verzekeringen en belastingen wordt gedaan.
  • Snelle service: bel ons op 085-0471797 en we zijn binnen 2 uur ter plaatse, op de door u aangewezen tijd en plaats.

 

Fiat Ducato Verkopen | Gezocht Alle Type Merken Bedrijfswagen’s!

Onze naam laat geen reden tot onduidelijkheid: Bedrijfsauto Verkopen. Daarvoor kunt u bij ons terecht. De Fiat Ducato is een populair model. Veel laadvermogen, riante maximale belasting en veel verschillende uitvoeringen, waaruit ondernemers degene kunnen kiezen die het beste past bij hun wensen. En veel comfort niet te vergeten. Maar hoe goed hij ook bevalt, er komt voor elk voertuig een moment dat er afscheid van genomen moet worden. Heeft uw Fiat Ducato schade gereden, is de Ducato afgekeurd in de APK of bent u bezig uw hele wagenpark te vernieuwen? Wij kunnen u als inkoper Fiat Ducato (en andere bedrijfsauto’s) helpen snel uw oude ducato verkopen.

Bestelwagen, pick-up Ducato te koop | Bedrijfswagen Verkopen Voor Export

Heeft u een Fiat Ducato te koop? Wij kopen bedrijfsauto’s, alle typen en alle uitvoeringen. Dus ook de verschillende Fiat Ducato uitvoeringen. Heeft u de Fiat Ducato bestelwagen, de Ducato Maxi of de Crew Cab bestelwagen? Of wilt u de Ducato (Maxi) pick-up verkopen, met cabine of met zijn kantelbare laadbak? Bedrijfsauto Verkopen helpt u snel uit de brand, of het nu om een of twee voertuigen gaat of om een compleet te vernieuwen wagenpark bij uw onderneming. Wij zorgen ervoor dat de door u afgeschreven bedrijfsauto’s snel verkocht worden.

Fiat Ducato afgeschreven, afgekeurd, schade of motor schade

Wij verkopen de Fiat Ducato voor export, we kunnen de Ducato doorverkopen aan andere ondernemers of particulieren of, in het geval van ernstige schade of slijtage, we verkopen de oude Fiat Ducato voor recycling. Daardoor kunnen we stellen dat wij met recht álle bedrijfsauto’s afnemen. Of de bestelbus of pick-up afgeschreven, afgekeurd of total-loss is, we kunnen er binnen ons netwerk altijd een geïnteresseerde voor vinden.

Snelle verkoop Fiat Ducato

Als u ons belt op 085-0471797 kunnen we desgewenst direct een afspraak maken over de vergoeding voor de gebruikte Fiat Ducato. Deze is natuurlijk afhankelijk van bouwjaar, type, uitvoering en eventuele schade. Door ons netwerk in heel Nederland kunnen we uw tweedehands Fiat Ducato snel laten ophalen of wegslepen. Binnen 24 uur bent u van zowel de wagen als alle administratie en uitzoekwerk eromheen verlost. Wij zijn zelf aangesloten bij de Rijksdienst Wegverkeer en werken uitsluitend samen met RDW-erkende, dus betrouwbare vervoerders, autobedrijven en autosloperijen. Heeft u behoefte aan meer informatie? Bel ons op 085-0471797 en we staan u graag te woord!

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie