East European Provider is al meer dan tien jaar succesvol actief in de wereld van de auto opkopers. Wat het geheim is van ons succes? Sorry, maar wij hebben geen geheimen. Onze kracht zit hem namelijk in onze eerlijkheid en transparantie. Wij geloven dat je het in een branche als deze alleen op die manier zo lang kunt uithouden.

Daarom is voor ons de service naar onze klanten toe het allerbelangrijkst. U staat bij ons centraal en daarom zullen wij altijd eerlijk, snel en helder met u communiceren over uw auto, de waarde ervan en de ophaalprocedure.

Ook onze contacten in Oost-Europa kunnen deze werkwijze waarderen. Dit heeft geleid tot een enorm breed internationaal netwerk. Dat is ook nodig, want niet alle auto’s zijn populair in ieder land. Verschillende landen hebben verschillende regels met betrekking tot bijvoorbeeld de Euronormen. In Roemenië rijdt men vanaf Euro 3, maar in Oekraïne dient een wagen minimaal aan de Euro 5-norm te voldoen. Ook zijn de wegen en het klimaat in deze landen niet geschikt voor ieder type wagen. In Rusland en Oekraïne rijdt men daarom bijvoorbeeld liever in wat hogere auto met vierwielaandrijving, in tegenstelling tot Polen, waar BMW 5-Series heel populair zijn.

 

Wij kunnen dus vrijwel elke schadewagen vanaf 2005 voor de beste prijs doorverkopen aan auto opkopers in landen als Polen, Litouwen, Roemenië, Hongarije, Oekraïne, Moldavië Letland, Estland, Tsjechië, Slowakije, Kroatië, Servië en ook Portugal. Monteurs in deze landen hebben liefde voor het vak, en werken bovendien voor een lager loon dan hun collega’s in Nederland en België.

Daarom kunnen zij uw auto voor een veel lage prijs repareren dan wat hier in Nederland en België mogelijk is. Hierdoor is een schadeauto voor onze partners in deze landen veel meer waard en bieden zij ons een veel betere prijs.

Wij berekenen dit door aan onze klanten, en zo krijgt u, naast de beste service, ook de beste prijs voor uw auto met mankementen!

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie