Auto inkoop Leeuwarden

Woon je in Leeuwarden en wil je snel en gemakkelijk je auto in Leeuwarden laten inkopen? Ga dan snel naar Autoverkoopplan.nl en voer je kenteken in op de website. Autoverkoopplan.nl is een online auto inkoop bedrijf waaraan je snel en tegen een goede prijs je auto kunt laten inkopen, rechtstreeks zonder tussenpersonen.U kunt gebruik maken van onze ophaalservice. Snel en vertrouwd je auto verkopen in Leeuwarden doe je via Autoverkoopplan.nl.

Je auto laten opkopen in Leeuwarden?

Wil je snel je auto laten opkopen in Leeuwarden, vraag dan online via Autoverkoopplan een bod aan. Dit kan zeer gemakkelijk door middel van je kenteken en kilometerstand in te voeren. Aangezien wij een RDW gecertificeerd bedrijf zijn hebben wij de mogelijkheid om via het kenteken van je auto al veel gegevens op te vragen. Verder is alle informatie omtrent je auto van waarde, vul zo veel mogelijk aanvullende info in zoals opties, foto’s, technische omschrijving en de staat van je auto, dit verhoogd de kans op een goed aanmerkelijk.

Auto te koop zetten in Leeuwarden is niet meer nodig

Woon je in Leeuwarden dan hoef je je auto niet zelf meer te koop te zetten op Marktplaats of via een andere auto verkoopwebsite. Op het moment dat je ons bod accepteert kan je de auto dezelfde dag je kunt gebruikmaken van onze ophaalservice. Bovendien is onze service gratis en geheel vrijblijvend ook op het moment dat u ons bod accepteert. In Leeuwarden maar ook elders in Friesland kopen wij auto’s, Autoverkoopplan.nl, jij het geld, wij de auto!

Kan ik de auto verkopen zonder keuring of schade. motorschade?

Ja. Wij kopen auto’s met en zonder apk keuring, export of motorschade. Wanneer je een taxatie aanvraag doet zullen wij bij het RDW de keuringsdatum opvragen. Is de APK verlopen, dan zijn wij uiteraard benieuwd naar de achterliggende reden. Auto’s zonder APK keuring hebben over het algemeen een lagere waarde dan gekeurde auto’s. Een auto verkopen zonder keuring is dus niet altijd verstandig.

Kan ik de auto laten ophalen? Gratis eigen ophaal dienst

Ja. Wij hebben een eigen ophaalservice. Een auto laten ophalen is veelal gratis. Bij auto’s met een relatief lage marktwaarde (inkoop van sloopauto's et cetera) zullen wij de transportkosten moeten rekenen. Wanneer je ons bod bekijkt, tonen we altijd informatie over de ophaalservice.

Hoe gaat het overschrijven en de vrijwaring?Wanneer wij de auto van je kopen, schrijven we de auto direct over. Uiteraard betalen we ook direct. Het geld staat dus direct op je rekening. Ook als je voorkeur uitgaat naar contant, betalen we direct. Wanneer we de auto overschrijven ontvangen wij een vrijwaring van het RDW. Deze ontvang je direct van ons.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie