U WILT UW PARTICULIERE AUTO VERKOPEN?

U heeft een auto in goede staat, maar wilt deze toch zo snel mogelijk verkopen? Wij kunnen u daarbij helpen. Het enige wat u hoeft te doen, is online het aanmeldformulier in te vullen en de rest wordt voor u geregeld. Binnen 24 uur weet u wat u voor uw auto kunt krijgen en wanneer uw auto kan worden opgehaald. U krijgt een eerlijk bod voor uw auto en de verdere afhandeling is in betrouwbare handen.

 

EEN DEFECTE AUTO VERKOPEN

Bij ons kunt u elke auto aanbieden, of deze nu (carrosserie)schade heeft, of een defect of mankementen, bijvoorbeeld een motorisch defect, een defecte katalysator, een versnellingsbak die kapot is, een gebroken distributieriem, een mankement in het motormanagement, een auto met brand- of waterschade, een kapotte koppakking, of een ander defect. Dit is geen probleem. Ook dan kunt u uw auto aanmelden voor een bod, en om deze gratis te laten ophalen in heel Nederland.

 

UW AUTO MET DEFECT AANBIEDEN

U kunt ons bellen om uw defecte auto aan te bieden, of u kunt de defecte auto online aanmelden voor een bod. Wij hebben de gegevens van uw auto dan al in ons systeem, en kunnen tijdens het telefoongesprek meer tijd nemen om de verkoopprijs of ophaaldetails met u te bespreken.
Als u dit bod aantrekkelijk vindt maken we een afspraak voor een taxatie op locatie, waarbij de definitieve prijsafspraak gemaakt wordt. Dan wordt de auto opgehaald, waarbij deze meteen gevrijwaard wordt en u direct het geld ontvangt van de chauffeur.
Laat uw defecte auto geen blok aan uw been zijn, en een kostenpost. Bel Auto Verkoop Plan en het ophalen en vergoeden van uw defecte auto wordt snel en efficiënt geregeld.

 

UW AUTO ZONDER APK VERKOPEN

Wij kopen auto’s; ook uw auto zonder APK kunt u bij ons aanbieden, telefonisch of via het aanmeldformulier op onze website. We zijn 7 dagen per week bereikbaar tot 20.00 uur. Blijf niet zitten met een auto waarvan de APK verlopen is, laat uw afgekeurde auto niet staan, maar bel ons. Met één telefoontje kunt u de wagen aanbieden aan Auto Verkoop Plan. Aarzel niet en vraag om ons bod voor uw auto.

 

AUTO VERKOPEN MET SCHADE

Uw auto heeft schade en u wilt er zo snel en goed mogelijk van af. Auto Verkoop Plan koopt dagelijk schadeauto's door heel Nederland en Belgie Uw schadeauto verkopen aan Auto Verkoop Plan Nederland gaat eenvoudig en snel en kan met één telefoontje geregeld worden. U geeft ons informatie over uw schadeauto en op basis daarvan doet Auto Verkoop Plan u een bod. Al heeft uw auto schade, u kunt de auto nog verkopen en er contant geld voor ontvangen.

 

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie