Dodge Ram Verkopen? Dodge Opkoper

Wilt u direct een Dodge Ram verkopen voor de beste prijs? Bij ons is elke Dodge Ram welkom. Als auto opkopers zijn wij dan ook altijd geïnteresseerd in uw Dodge, vanaf bouwjaar 2002. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij precies wat uw Dodge nog waard is. Laat uw Dodge direct 100% gratis en vrijblijvend taxeren!

Dodge Inkoop Specialist

Aan ons kunt u elke Dodge met elk defect of mankement verkopen. Na aankoop zullen wij uw auto veelal doorverkopen aan onze partners in landen in Oost-Europa. Zij zullen de wagen repareren en hem weer een nieuw leven gunnen op de wegen aldaar. Vanwege de lagere loonkosten van onze partners zijn zij in staat de auto veel goedkoper te repareren dan hun collega’s hier in Nederland en België. Daarom kunnen wij u altijd een extreem hoog bod geven voor uw auto, ongeacht de staat van de auto.

 Wijn zijn geïnteresseerd in alle auto’s vanaf bouwjaar 2002 in Nederland en België. Wij kopen auto’s met elke vorm van technische schade, maar geen ‘total loss’ wagens met zware carrosserie- of waterschade. Zo kunt u aan ons bijvoorbeeld een schade Dodge verkopen, maar ook een . Ook een kapotte Dodge Caliber verkopen is mogelijk.

 

Ook weten wat u voor uw Dodge kunt krijgen?

Bel ons op 085-041797 of  WhatsApp: 0612408016.  Direct contact met een van onze medewerkers

Uw voordelen

  • – Verkoop uw auto veilig en snel
  • – Ook auto’s met schade, defecten of verlopen APK
  • – Een goede en eerlijke prijs voor uw auto
  • – Wij halen persoonlijk de auto bij u thuis op
  • – Direct geld en het RDW-vrijwaringsbewijs
  • – 24 uur per dag uw auto aanmelden

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie