Jouw auto direct verkopen

Als jij jouw auto direct wilt verkopen omdat hij in de weg staat of omdat je bijvoorbeeld direct geld voor je auto nodig hebt, dan ben je bij Autoverkoopplan.nl aan het juiste adres. Wij kopen jouw auto vandaag nog, uiteraard voor een mooie prijs. Je auto direct verkopen aan ons is erg gemakkelijk.

Direct Auto Verkopen

Het begint met het aanvragen van een taxatie van jouw auto. Dit doe je door je kenteken in te voeren in het formulier op deze pagina. Wij zullen automatisch de beschikbare data opvragen bij het RDW. Vervolgens zullen we je vragen om meer te vertellen over de auto. Wat is bijvoorbeeld de staat van de buitenkant, zijn er schade en hoeveel sleutels heb je bij de auto. Wil je jouw auto direct verkopen, dan raden wij ook aan om foto’s van de auto toe te voegen. Deze foto’s zullen de kans op een goed bod vergroten.

Omdat wij standaard binnen 48 uur een bod uitbrengen op jouw auto is het belangrijk dat, wanneer jij jouw auto echt direct (vandaag) wilt verkopen, je als opmerking (in het taxatieformulier) aangeeft dat je gebruik wilt maken van onze “direct auto verkopen” service. Dit is uiteraard helemaal gratis! Ook om een exportauto verkopen  kunt u overigens bij ons terecht.

Ons bod

Het bod ontvang je via een e-mail. Als het is wat jij voor de auto had verwacht, kan je het bod accepteren. We zullen dan op korte termijn contact met je opnemen om een afspraak te maken voor de verkoop. Dit kan bij jouw thuis of bij ons op het hoofdkantoor in Nijkerk. Wanneer je beslist om de auto thuis op te laten halen, dan is dit meestal helemaal gratis. Kortom, onze gehele dienstverlening is gratis en vrijblijvend. Wacht dus niet en verkoop je auto direct via Autoverkoopplan.nl

Direct Geld Voor Je Auto

Wanneer je ons bod accepteert vragen we je of je direct cash / geld voor je auto wilt of dat je liever hebt dat we het geld per bank overmaken. Hier houden we rekening mee wanneer we de auto komen ophalen of wanneer jij hem zelf komt afleveren. Je kunt dus meteen de auto verkopen.

Je auto direct verkopen via Ikwiljouwautokopen.nl brengt naast het financiële voordelen ook veel gemak met zich mee. Zoals beschreven komen wij de auto veelal kosteloos ophalen. Daarnaast vrijwaren we de auto ter plekke. Je hoeft dus niet meer naar het postkantoor. De vrijwaring zorgt er voor dat jij de verzekering van de auto kunt opzeggen zodat u de verkoop helemaal kunt afsluiten.

Jouw auto direct verkopen

Als jij jouw auto direct wilt verkopen omdat hij in de weg staat of omdat je bijvoorbeeld direct geld voor je auto nodig hebt, dan ben je bij Ikwiljouwautokopen.nl aan het juiste adres. Wij kopen jouw auto vandaag nog, uiteraard voor een mooie prijs. Je auto direct verkopen aan ons is erg gemakkelijk.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie