Wilt u een kapotte hyundai verkopen? Dan bent u niet alleen! Reeds honderden mensen verkochten via onze website hun defecte Hyundai aan ons. Het is ons opgevallen dat er bij dit merk weinig echt structurele problemen zijn. Meestal zien we dan ook carrosserieschade of wagens met een hoge kilometerstand of achterstallig onderhoud. We zien alleen wel regelmatig problemen met de ix35 en de Santa Fe.

Defecte Hyundai ix35

  • Problemen met de transmissie: De aandrijfas is een zwak punt. De verbindingen hebben een zwakke bescherming tegen corrosie. Het gevolg: roestvorming.  Worden de symptomen hiervan genegeerd, dan kan de as afbreken, waardoor een nieuwe transmissie zal moeten worden ingebouwd.
  • Problemen met het stuurhuis: Met name de vierwiel aangedreven ai xx heeft last van defecten aan het stuurhuis.
  • Zwakke schokdempers: Ook deze moeten regelmatig vervangen worden

Defecte Hyundai Santa Fe

  • Zwakke lak: Zoals bij wel meer Koreaanse auto’s zien we bij de Santa Fe dat er snel krassen ontstaan in de lak. Desondanks valt het mee met de roestvorming.
  • De ophanging: De lagers bij de schokdempers aan de voorwielen slijten erg snel. Meestal moeten er al na 50 duizend kilometers nieuwe lagers geïnstalleerd worden.
  • Stuurhuis: Ook bij de Santa Fe is het stuurhuis een zwakke plek. Meestal moeten er voor de 100 duizend kilometer op te de teller diverse reparaties aan worden uitgevoerd.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie