Defecte auto laten ophalen

Auto Verkoop Plan is zeven dagen in de week bereikbaar als defecte auto inkoper. Onze ophaalservice is kosteloos, het defecte auto ophalen doen we bij je voor de deur, voor je bedrijf of op de plaats waar je gedwongen hebt moeten parkeren met het voertuig. Wat wij op deze manier proberen te doen is je alle zorgen, alle tijd en moeite en alle onzekerheden besparen die komen kijken bij de verkoop van een defecte auto. Bij ons krijg je meteen een goed bod en als je daarmee akkoord bent is de koop eigenlijk meteen gesloten en is de oude, afgekeurde auto verkocht.

Contant geld voor defecte auto

Er zitten geen addertjes onder het gras. Zelf heb je natuurlijk niets aan een auto die het niet meer doet, maar voor een sloopauto bedrijf zit de waarde van een auto juist in de mankementen. Door optimale recycling kunnen we de goede onderdelen hergebruiken en op basis van de oudijzerprijs staat er vaak nog een extra vergoeding op een afgeschreven auto. De hoogte van ons bod op de defecte auto is afhankelijk van het voertuig zelf, van hoe groot de schade is en ook van de sloopautomarkt van dat moment. Zeker is dat wij bieden:

  • Een goede vergoeding voor een defecte auto
  • Direct contant geld (of overboeking) voor defecte auto’s
  • Gratis ophalen defecte auto

     

  • KAPOTTE AUTO VERKOPEN 

    Is uw auto zwaar beschadigd, afgekeurd voor de APK, of in uw ogen rijp voor de sloop? U kunt hier nog steeds geld aan verdienen. Bij ons bent u dan op het juiste adres voor de inkoop van uw kapotte auto. Onze medewerkers kunnen op elk gewenst tijdstip de auto ophalen. Wij zorgen voor het transport. In geval van sloop zorgen we ook voor de demontage van uw kapotte auto, waarna de diverse auto onderdelen van uw auto worden gerecycled. Uw auto verkopen levert daarom ook vaak een leuk bedrag op. Bent u benieuwd of u uw kapotte auto nog aan ons kunt verkopen, en wat onze werkwijze is? Lees dan verder of neem meteen contact met ons op via het contactformulier of telefonisch.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie