De sloopauto ophalen

Er zijn in Nederland allerlei sloperijen te vinden waar uw auto naar toe kan, maar die halen doorgaans niet een sloopauto op. De meeste mensen beschikken zelf niet over middelen om een auto weg te brengen naar een sloperij. Wat kunt u dan het beste doen? In dat geval kunt u het beste de sloopauto laten ophalen door een bedrijf die sloopauto’s ophaalt. Wij zijn zo’n bedrijf die deze taak graag uit uw handen neemt. Wij staan voor u klaar als uw afgekeurde of afgeschreven auto naar de sloop moet worden gebracht, maar u dat zelf niet kunt regelen. Onze medewerkers weten precies waar de sloopauto naartoe kan en zorgen ervoor dat uw auto daar ook naartoe wordt gebracht.

Sloopauto ophalen voor de deur

Wij kunnen de sloopauto ophalen bij u voor de deur. Waar het voertuig ook staat, wij komen daarheen en halen de auto op. Onze auto ophaaldienst heeft een landelijke dekking. Daardoor kunnen we in het hele land 7 dagen per week binnen 24 uur voertuigen ophalen, op het door uw gewenste tijdstip en op de door u aangegeven plaats.

Sloopauto ophalen 085-0471797

Laat u nu uw sloopauto ophalen door Sloopauto Ophaaldienst?

Als u een auto heeft, is het belangrijk dat hij naar behoren rijdt en er niets aan mankeert. U moet uzelf er immers veilig mee van A naar B kunnen brengen. Echter kan er altijd onverhoopt iets met een auto gebeuren, hoe goed u hem ook onderhoudt. Zo kan de distributieriem kapotgaan, kan de motor het begeven of kunt met uw auto een ongeluk krijgen. Het is altijd vervelend als zoiets gebeurt, maar als het gebeurt laat dan uw sloopauto ophalen door ons

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie