Dagwaarde van mijn auto

Wat is de waarde van mijn auto? Dat is natuurlijk een hele belangrijke vraag wanneer je van plan bent om je auto te verkopen. Uiteindelijk is een auto het geld waard wat een ander er voor bereid is te geven. Er zijn een aantal waarde bepalingen waar we in de autobranche mee te maken hebben, dat zijn onder andere een handelswaarde, verkoopwaarde en een inruilwaarde. Met handelswaarde wordt ook vaak de auto dagwaarde aangeduid. Deze verschillende benamingen vertegenwoordigen allemaal een andere waarde.

dagwaarde auto minu

Dagwaarde auto

De auto dagwaarde wordt zoals eerder gezegd in de volksmond ook vaak handelswaarde genoemd, dit betreft de waarde van een auto op het moment dat hij per direct van de hand zou worden gedaan door middel deze te verkopen aan een groothandel of handelaar. Vaak spreken verzekeringsmaatschappijen ook van een dagwaarde wanneer een auto total loss is gereden, dan wordt vaak deze (dag) waarde uitbetaald.

Kom door middel van de onderstaande informatie achter het antwoord op de vraag hoeveel is mijn auto waard? of vraag een gratis bod aan:| 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie