Dacia Verkopen?

Stel je hebt in je garage een mooie auto staan van het merk Dacia. Je bent er echter op uit gekeken en je wilt een nieuwe kopen. Of je wilt je Dacia verkopen omdat het je tweede auto is en je deze niet meer nodig hebt. Misschien wil je zelfs wel helemaal zonder auto verder. Wat je reden ook is, het is altijd mogelijk om je auto aan te melden op Autoiverkoopplan.nl. Dit doe je door naar de website te gaan en je kenteken in te vullen. Wij vragen daarnaast enkele contactgegevens van je zodat we jou kunnen bereiken. Aan de hand van je kenteken kunnen wij vervolgens je Dacia verkopen.  We kunnen een bod uitbrengen als ze interesse hebben in jouw auto. Handig is ook zeker dat je niet verplicht bent om dit bod te accepteren. Je zit dus nergens aan vast als je via onze site je Dacia wilt verkopen. Als je het bod wel wilt accepteren dan kun je vaak al binnen een paar dagen je auto wegbrengen. Je krijgt dan direct het geld van de dealer in kwestie.

1. Auto vandaag verkopen.

Bel ons op 085 – 0471797 en u krijgt direct uitleg van een van onze medewerkers.
Of meld uw auto online aan en wij bellen u zo snel mogelijk terug.
U krijgt van ons in overleg een richtprijs op basis van uw informatie over de auto.

2. Taxatie van uw Dacia op locatie.

Aan de hand van het overeengekomen indicatiebod komen wij gratis bij u langs.
Bij bezichtiging op locatie om de daadwerkelijke verkoopprijs vast te stellen, komen wij tot een gezamenlijk overeengekomen prijs voor uw auto.

3. Online vrijwaren en contant afrekenen.

De wagen wordt op afgesproken plaats, datum en tijdstip opgehaald. U ontvangt dan direct de meldcode voor het opzeggen of opschorten van de autoverzekering. De auto wordt ter plekke gevrijwaard. En u ontvangt meteen het afgesproken bedrag in contanten van de chauffeur.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie