CITROEN VERKOPEN

Aangezien er veel vraag is naar gebruikte Citroens, zal het verkopen niet zo moeilijk zijn. Auto’s van een paar jaar oud die in goede staat verkeren, dus met weinig kilometers op de teller en zonder schade, kunnen eenvoudig worden ingeruild bij de dealer. Ook kunnen zulke wagens meestal prima worden verkocht aan lokale opkopers of aan particulieren op het internet. Let op het internet wel altijd op. Er zijn partijen die zich voordoen als particulier, maar die er een eigenaardige manier van zakendoen op nahouden. Ze vinden bijvoorbeeld defecten die nooit iemand anders heeft gevonden, of besluiten ineens toch tientallen procenten minder te betalen voor uw auto. Maar dit terzijde.

Waar auto’s in goede staat overal goed verkocht kunnen worden, gaat het met oudere modellen Citroen met mankementen of hoge kilometerstanden een stuk lastiger. Wilt u bijvoorbeeld een Citroën met motorschade verkopen? Of met carrosserieschade na een ongeval? Of met een ander probleem? In zulke gevallen zal uw dealer, lokale inkoper, of een particulier het risico al snel niet meer willen nemen. Deze defecte wagens zijn namelijk moeilijk te verkopen wanneer men geen groot internationaal netwerk heeft. Het gevolg: er worden prijzen geboden voor kapotte Citroëns die ver onder de marktwaarde liggen.

Bij Autoverkoopplan.nl bieden wij wel altijd de marktwaarde. Wij hebben namelijk een groot en uitgebreid wereldwijd netwerk van vakmensen. Daarom kunnen wij altijd wel iemand vinden die het specifieke model met het specifieke defect dat u heeft voor een goede prijs kan repareren. Het is algemeen bekend dat onderdelen en arbeid vrijwel nergens zo duur zijn als in Nederland en België. Wanneer wij dus de reparaties laten uitvoeren in bijvoorbeeld Oost-Europa, worden deze veel goedkoper. Dit leidt tot hogere prijzen voor kapotte auto’s voor ons, en dus voor u! Zo krijgt u van ons altijd de maximale prijs voor uw Citroen. In onderstaande tabel hebben wij dit weergegeven.

Eerlijke Citroen inkoop

Citroens zijn degelijke auto’s die in veel gevallen nog een mooie som opleveren. Onze Citroen inkoop gebeurt op professionele wijze, met oog voor de staat waarin uw auto verkeerd. Dankzij onze expertise kunt u ervan op aan dat u de juiste som terugkrijgt voor uw wagen. Zo kan de transactie ook geheel zorgeloos verlopen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u later spijt krijgt van uw verkoop. U krijgt immers een mooi bedrag terug. Zo kunt u direct beginnen aan uw volgende auto, als dat uw plan is.

Wil u geen Citroën maar een Hyundai verkopen? Dan bent u bij ons nog steeds aan het goede adres. Wij kopen in een groot deel van Nederland auto’s in. 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie