Bus zonder APK, wat heeft u er aan? Busje Inkoop Dienst

Als een bus geen APK of motorschade  heeft dan mag u er niet mee rijden, heel eenvoudig. Maar wat kunt u er dan mee doen? U heeft twee opties, of u laat hem stilstaan of u maakt de keuze voor de verkoop van de bus zonder APK. Wij nemen de bus namelijk graag van u over. Wat zijn dan uw voordelen?

  • U krijgt een nette prijs voor de bus
  • De bus wordt kosteloos bij u opgehaald
  • Wij komen bij u thuis of werk en nemen de bus mee, wij betalen direct contant of bank
  • De bus wordt meteen op onze naam gezet
  • Geen zorgen meer over uw bus, deze is vanaf nu onze zorg

Uw bus zonder APK of defect iets voor ons…

Mocht u een bus zonder APK hebben staan, dan kunt u aan ons denken. U kunt er een goede prijs voor krijgen en u krijgt een hele hoop ruimte. Is het dat u ook waard en wilt u graag van de bus af op zeer korte termijn? Dan kunnen wij dat realiseren voor u, want wij kunnen hem als u dat wenst vandaag nog ophalen. Het beste kunt u contact met ons opnemen en aangeven wat u ons kunt verkopen. Wij kunnen u dan een bod doen en bij akkoord maken wij een afspraak wanneer wij de bus zonder APK bij u ophalen.

Onze mogelijkheden voor u op een rijtje

Wij kunnen uw bus zonder APK of defect. motor schade van u overnemen. Dit doen wij voor een nette prijs, wij halen hem gratis bij u op en u heeft nergens geen omkijken naar. Allereerst zullen wij u een prijsvoorstel doen en wanneer u daarmee akkoord gaat, wordt er een afspraak met u gemaakt en halen wij de bus bij u op wanneer het u het beste uitkomt. Wij zullen u direct contant betalen, dus wat wilt u nog meer?

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie