Bmw Verkopen

Uw BMW met mankementen verkopen doet u dus het beste bij ons. Vul vrijblijvend het inkoop formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wie wij zijn? Wij zijn East European Provider en zijn gespecialiseerd in de opkoop en aankoop van schadewagens. Wij doen dus ook de BMW inkoop. Aangenaam kennis te maken!

Wij werken al jarenlang succesvol samen met de beste garagisten en autodealers in Oost-Europa. Wanneer u aan ons uw (defecte) auto verkoopt, zullen wij deze doorverkopen aan onze partners in Oost-Europa. Zij kunnen uw auto vervolgens repareren tegen een veel lagere prijs dan hier in Nederland en België, omdat de lonen daar veel lager liggen dan hier. Zo besparen wij kosten, en dit berekenen we door aan u, zodat ook u een goede prijs krijgt!

Wilt u snel en eenvoudig uw oude BMW verkopen? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van BMW’s en kunnen standaard zeer hoge prijzen bieden. Ook defecte BMW’s of BMW’s met schade, zoals motorschade, bakschade, blikschade en defecte koppeling zijn welkom bij ons.

Bied uw BMW direct gratis en vrijblijvend aan voor taxatie en ontvang binnen een dag een gegarandeerd bod. U profiteert daarbij van:

  • Gratis ophaaldienst in heel Nederland en België
  • Gratis taxatie
  • Standaard zeer hoge prijzen voor BMW
  • Erkende opkoper met meer dan 15 jaar ervaring
  • Snelle afhandeling en direct geld

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie