BMW verkopen? Het kan al binnen 2 uur!

Welkom bij BMW Inkoop Specialist. U wilt uw BMW verkopen. Wij zijn er in gespecialiseerd om u te assisteren om veilig, snel en zonder zorgen uw BMW te verkopen. Wij zijn op de Nederlandse markt al sinds 2005 actief omtrent het assisteren bij de verkoop van BMW’s. Wij kunnen met trots zeggen dat wij de marktleider zijn op dit gebied, wij doen namelijk honderden taxaties op een dag. Onze diensten zijn en blijven geheel vrijblijvend en gratis!

BMW verkopen – onze werkwijze:

U wilt uw BMW verkopen. Wat is er dan belangrijk? Ons doel is dat het verkopen van uw BMW een zorgeloze ervaring wordt. Wij zorgen voor een directe betaling (contant of per bank) en een RDW vrijwaring.  U hoeft uw BMW niet meer zelf te adverteren, met alle mogelijke ongemakken van dien. Binnen een half uur is alles geregeld en wordt u naar wens naar het station gebracht door onze vaste taxiservice. Wij hanteren een eenvoudig drie stappenplan:

  1. U kunt uw BMW eenvoudig aanmelden door uw kenteken in te vullen op de homepage
  2. Binnen 2 uur ontvangt u per email of telefonisch het hoogste bod. Dit bod is geheel vrijblijvend en gegarandeerd.
  3. Wanneer u ervoor kiest om akkoord te gaan met het hoogste bod, kan de levering van uw BMW plaatsvinden     

BMW Inkoop Specialist is geïnteresseerd in allerlei  soorten voertuigen. Zo kunt u via ons uw auto verkopen, ongeacht het merk, type en de staat van uw auto. Ook kunt u bij ons o.a. terecht voor de verkoop van uw bedrijfswagen, caravan, camper, taxi, bus, lesauto, vrachtwagen en/of motor. Schade, een defect of geen APK? Ook dan kan u bij ons bedrijf  terecht als dit het geval is. Uw voertuig wordt getaxeerd op basis van uw voertuiggegevens, zodat het verkopen van uw voertuig gegarandeerd is. Binnen 2 uur ontvangt u (vrijblijvend) het hoogste bod voor uw voertuig. Wilt u uw buitenlandse auto verkopen dan kunt u daar ook mee geholpen worden. 

Ervaar het gemak, veiligheid en snelle afhandeling van BMW Inkoop Specialist.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie