Bmw Verkopen Voor Export

Mensen in Oost-Europa zijn gek op BMW. Daarom is er in deze landen veel vraag naar BMW (ongeveer vanaf bouwjaar 2001), wat de prijs opdrijft. Een BMW verkopen in Oost-Europa is dus voor ons heel interessant. U kunt dan ook altijd uw kapotte BMW verkopen aan ons. Waarom zijn deze wagens hier zo populair?

Bmw Verkopen Of Toch Repareren

Uw (defecte) BMW verkopen doet u niet zo maar. Als autoliefhebbers kunnen wij dit goed begrijpen. U denkt misschien aan een reparatie. Wanneer de kosten voor u geen rol spelen is dit ook een goede optie. U behoudt dan uw eigen auto, maar bent wel veel geld kwijt. Wij bieden een alternatief: Verkoop uw defecte BMW aan ons, opkopers BMW. Leg het geld dat u van ons krijgt samen met het geld dat u bespaart op de reparatie, en koop een nieuwe BMW.

Opkoop / Aankoop Schadeauto's | Schade Bmw Opkoper www.autoverkoopplan.nl

Uw BMW met mankementen verkopen doet u dus het beste bij ons. Vul vrijblijvend het inkoop formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Wie wij zijn? Wij zijn East European Provider en zijn gespecialiseerd in de opkoop en aankoop van schadewagens. Wij doen dus ook de BMW inkoop. Aangenaam kennis te maken!

Wij werken al jarenlang succesvol samen met de beste garagisten en autodealers in Oost-Europa. Wanneer u aan ons uw (defecte) auto verkoopt, zullen wij deze doorverkopen aan onze partners in Oost-Europa. Zij kunnen uw auto vervolgens repareren tegen een veel lagere prijs dan hier in Nederland en België, omdat de lonen daar veel lager liggen dan hier. Zo besparen wij kosten, en dit berekenen we door aan u, zodat ook u een goede prijs krijgt!

Gratis Uw Auto Taxeren En Verkopen - Auto Aanmelden 100 % Gratis En Vrijblijvend

Binnen 2 uur Bod Op Uw Auto

Eigen Ophaal Service

Geen Tussenpersoon , Directe Auto Opkoper

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie