Snel Auto Verkopen Utrecht

Bent u op uw auto uitgekeken en wilt u hem verkopen? Of wordt u daar wellicht toe gedwongen omdat u schade heeft gereden? Wat de reden ook is, het is nooit makkelijk om een auto snel te verkopen. Via de particuliere markt krijgt u misschien wat kopers, maar lopen de onderhandelingen al gauw stroef. En een dealer biedt u ook zelden een passende vergoeding.

Zaken doen met Autoverkoopplan.nl is anders. Dit online initiatief van East European Provider helpt u om snel en onbezorgd uw auto te verkopen. Wij rijden dagelijks met onze oplegger door Utrecht om auto’s op te halen. Daarbij betalen we meteen via overschrijving of contant geld voor auto’s die een tweede leven in Oost-Europa verdienen.

Stap 1: Gratis taxatie

De eerste stap is uw auto te laten taxeren, zodat u kunt beslissen of u hem werkelijk wilt verkopen. Hiervoor vult u de gegevens van uw auto in het inkoopformulier, zoals het bouwjaar, het merk en type, de motorinhoud, en eventuele beschadigingen.

Wij zijn erg benieuwd naar de staat van het plaatwerk, dus stuurt u vooral zoveel mogelijk foto’s mee. Onze experts zullen aandachtig naar uw informatie kijken en brengen vervolgens via email een bod op uw auto uit.

Stap 2: Accepteer ons bod

Bent u tevreden met ons bod? Dan hebben wij een deal! Wanneer u aangeeft akkoord te gaan, zullen wij contact met u opnemen via mail en telefoon. Wij zorgen dat u het geld zo snel mogelijk ontvangt op uw bankrekening en maken dan een afspraak voor de ophaal.

Stap 3: Gratis ophaalservice

Wij halen de auto op bij u in Utrecht ( Wij zijn landelijk actief ) wanneer het u uitkomt, en niet andersom. U heeft immers meer te doen dan de hele dag thuis zitten wachten. Meestal kunnen wij binnen enkele dagen de auto op komen halen. Wij zorgen voor het vrijwaringsbewijs, de verkoopovereenkomst en nemen eventueel het geld contant voor u mee, wanneer u niet per overschrijving het geld wilt ontvangen.

Lees ook onze overige blogs

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie