Schadeauto opkoper

Kent u ons al? We zijn al meer dan 15 jaar actief met het opkopen van schadewagens. We zijn instaat om heel snel een eerlijk bod uit te brengen. Het proces is glashelder en wordt zo snel mogelijk doorlopen. Het opkopen van schadeauto’s of exportauto's doen wij op een eerlijke en discrete manier. Het invulformulier geeft u de gelegenheid om 24 uur per dag en 7 dagen per week een auto aan ons aan te bieden.

Het transport is gratis en u krijgt nooit met bemiddelingskosten of andere verrassingen te maken. De geboden prijs wordt betaald wanneer wij uw schadeauto komen ophalen. De betaling verloopt cash of per bank. Ons bedrijf koopt schadeauto’s op in Nederland en België.

Heeft u interesse in onze inkoopservice? Vraag dan vrijblijvend een bieding aan en verlos uzelf zo snel mogelijk van uw schadeauto. Autoverkoopplan.nl is te bereiken per telefoon of mail. Vul het inkoopformulier in om snel een vrijblijvend bod te ontvangen.

Sloopauto Verkopen

Het verkopen van een schadeauto neemt grote risico’s met zich mee. De opkoper is vaak ontevreden en het is lastig om een eerlijke waarde voor uw auto te ontvangen. U krijgt vaak een te lage waarde of er komen achteraf klachten van de opkoper. Het stellen van de juiste vragen is belangrijk om voor beide partijen tot een eerlijke deal te komen.

 

Zoekt u een professionele partij voor het opkopen van uw schadeauto? Dan bent u bij ons van harte welkom. Wij taxeren uw schadewagen en kopen deze op voor een passende prijs. Wij begrijpen dat het vervelend is als uw auto schade heeft opgelopen en voorzien u daarom snel van passend advies. Wij kopen alle auto’s op en kunnen naderhand van uw aangeboden schadeauto snel duidelijkheid bieden.

Onze ervaring sinds 2005 geeft ons de mogelijkheid om snel en eerlijk te handelen. Het opkopen van auto’s is een vak apart en graag delen wij deze kennis om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Gaat het om een afgekeurde BMW 5 of om een Ford Focus met veel schade? Schadeauto’s van alle soorten en maten zijn welkom!

 

Lees ook onze overige blogs

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie