Sloopauto ophalen? Motorschade | Exportauto | Zonder Apk Eigen Ophaal Service! WhatsApp Service: 0612408016

 

Hebt u liever direct contact dan dat u wacht tot u gebeld wordt? Dan kunt u ook zelf telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan 16 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Ons telefoonnummer is 06-12408016.

Telefonisch zullen wij met u enkele zaken doornemen betreffende uw auto. Wij willen graag weten waar uw auto staat, zodat we weten waar we hem op kunnen halen. Daarnaast horen we graag of er mankementen zijn. Op basis van de informatie die u geeft tijdens het gesprek zal de medewerker een bod uitbrengen. Het bod is kosteloos en vrijblijvend. U bepaalt dus zelf of u vandaag nog akkoord gaat met het bod!

 

Auto verkopen | Auto Opkoper

Autoverkoopplan.nl hield zich oorspronkelijk bezig met de inkoop van uw schadeauto of sloopauto. Sinds enkele jaren kopen wij echter actief alle soorten auto’s, bedrijfswagens en bedrijfsauto’s. U kunt bij ons dus ook terecht voor de verkoop van andere auto’s dan een sloopauto. Geef aan de medewerker door over wat voor auto u beschikt.

 

Schadeauto verkopen | Auto Verkopen Met Schade | Motorschade Of Exportauto

Hebt u schade gereden of rijdt uw auto helemaal niet meer en wilt u uw schadeauto verkopen? Daar kunnen wij u bij helpen. Wij kopen uw schadeauto voor een eerlijke prijs. De prijs is uiteraard afhankelijk van de staat waarin uw auto verkeerd. Wilt u meer weten over van uw sloopauto waarde? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons.


Sloopauto inleveren

Wilt u uw sloopauto liever zelf inleveren? Dat kan natuurlijk ook. Bedenk wel dat Autoverkoopplan.nl uw auto overal in Nederland en België gratis op kan halen. Wij kunnen uw auto dus gratis wegslepen. U hoeft geen geld uit te geven aan de huur van een oprijwagen, een auto ambulance of sleepwagen. Onze sloopauto ophaaldienst doet dit graag voor u!

 

Sloopauto inkoop

Wij kopen sloopauto’s in Nederland, maar ook in België. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op. Onze medewerkers van het sloopauto inkoop team staan voor u klaar.

 

Tweedehands auto of occasion verkopen

Wilt u uw tweedehands auto verkopen, bedrijfsauto verkopen of schadeauto verkopen en wil de verkoop via de online marktplaatsen over verkoopplatformen maar niet lukken? Wij kopen iedere tweedehands auto of occasion. Autoverkoopplan.nl koopt dus ook uw auto! Uw auto wordt in heel Nederland en België gratis opgehaald. Omdat wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk, zijn we vrijwel altijd in staat een mooi bedrag te betalen voor uw auto. Besluit u toch om niet akkoord te gaan met het uitgebrachte bod? Dat kan natuurlijk ook. Het bod is vrijblijvend en u zit nergens aan vast.

Lees ook onze overige blogs

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie