Uw kapotte auto verkopen gaat gemakkelijk via Auto Inkoop Service

 
Een kapotte auto verkopen lijkt onbegonnen werk. Want wie wil er nu een auto kopen die defect is? Het antwoord is Auto Verkoop Plan. Wij kopen alle type merken auto’s in, ongeacht de staat. Via ons komt u dus gemakkelijk van uw kapotte auto af. U meldt zich eerst aan bij ons, u ontvangt binnen 2 uur een bod en wij halen de auto op. U krijgt direct een vrijwaringsbewijs van ons. Zorgeloos uw kapotte auto verkopen doet u dus via Auto Verkoop Plan.
 

Een Kapotte Auto Verkopen | Motorschade Auto Verkopen

Zonder Auto Verkoop Plan kan een kapotte auto verkopen lastig zijn. U zal weinig particulieren aantrekken, dus daar loopt u een groot gedeelte van de markt mis. Een tweede optie die u dan heeft is om uw kapotte auto te verkopen aan een vakman en dat betekent dat u niet altijd een reële prijs ontvangt. Er zijn drie redenen waarom een vakman uw auto zou willen kopen.

  • Naar de sloop: gaat uw auto naar de sloop dan krijgt u alleen de waarde in schroot. Moet u uw auto laten ophalen omdat deze niet meer rijdt? Dan gaat er nog meer van de verkoopprijs af en blijft er waarschijnlijk weinig over.
  • Voor reparatie/restauratie: als uw koper uw kapotte auto wil repareren of restaureren, dan krijgt u hier een betere prijs voor. U zal dan een kapotte auto verkopen die nog in redelijke staat verkeert. U neemt de waarde van de auto en trekt de reparatiekosten hier vanaf om een idee te krijgen van het geld dat u maximaal ontvangt.
  • Gebruik als donorauto: het is ook mogelijk dat de koper uw auto koopt om de bruikbare delen te gebruiken om andere auto’s mee te repareren. Ook hier zal er een berekening gemaakt worden van de waarde van de verschillende onderdelen die nog te gebruiken zijn. Het is soms moeilijk in te schatten voor u wat u dan nog voor uw auto kunt vragen

Snel uw kapotte auto verkopen voor een mooi bedrag

U hebt dus een kapotte auto en wilt deze verkopen aan iemand die er wel een eerlijk bedrag voor geeft. Hoe pakt u dat nou het beste aan? Wanneer u op het internet zoekt zijn er heel veel bedrijven te vinden die auto’s opkopen. Maar weinig bedrijven willen iedere auto. Auto Verkoop Plan wel: wij kopen alle auto’s ongeacht merk, model, kilometerstand of eventuele schade. Maak gebruik van het contactformulier op de website, dan nemen wij binnen 4 uur telefonisch contact met u op. U kunt een reëel en marktconform bod op uw auto verwachten. Wanneer u ons bod accepteert dan is uw kapotte auto verkocht! Wij komen de auto ophalen en u krijgt van ons direct een vrijwaringsbewijs in handen. Wij zullen het geld ook direct overboeken. Het is ook mogelijk om betaald te worden in contant geld, geef dit dan aan in het telefonische gesprek.

Uw kapotte auto aan Auto Verkoop Plan Verkopen

Wij snappen dat u een betrouwbare partner zoekt om uw kapotte auto aan te verkopen. Kies daarom voor Auto Verkoop Plan, wij hebben over de jaren heen bewezen een betrouwbare partner te zijn voor iedereen die een auto wil verkopen. Wanneer u uw kapotte auto aan ons gaat verkopen, dan krijgt u het RDW-vrijwaringsbewijs en het geld direct in handen. Daarnaast komen wij de auto bij u thuis ophalen, dus makkelijker dan dit kunt u uw kapotte auto niet verkopen!

Lees ook onze overige blogs

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie