Een auto verkopen zonder keuring hoeft geen probleem te zijn!

 

Verkopen zonder keruingNatuurlijk is het eenvoudiger als uw auto nog wel een geldige APK-keuring zou hebben want dan mag de koper er onmiddellijk mee de openbare weg op,…althans…, als hij of zij hem verzekerd heeft. Ook een verzekeraar checkt voordat hij een auto in dekking neemt of de auto wel een geldige APK heeft. Heeft uw auto dat niet omdat u bijvoorbeeld vanwege de hoge kosten daaraan niet meer wilt beginnen, dan zijn er altijd nog wel mensen in geïnteresseerd. Niet alleen particulieren die zelf graag aan auto’s sleutelen, maar natuurlijk ook handelaren in tweedehands-onderdelen en de autosloperij. Hoe u hen bereikt en waar u hen vindt, is natuurlijk een verhaal apart. Ongetwijfeld begrijpt u dat u voor uw auto zonder APK-keuring niet meer de hoofdprijs krijgt, maar omdat er relatief toch veel mensen op zoek zijn naar zo’n auto, brengt hij toch nog veel geld op. Hoeveel?…..dat is vooral afhankelijk van wat voor merk en type auto het is: in een hele grote en dikke Hummer zonder APK is niemand meer geïnteresseerd……of juist net wel!!!! Er is namelijk altijd wel iemand geïnteresseerd, wat voor auto u ook heeft. De kunst is hoe u die iemand weet te vinden.

Een auto kopen zonder APK.

 

Een auto zonder APK verkopen hoeft echt niet zo’n kunst te zijn als dat u op het eerste gezicht vreest. Op internet vindt u tal van sites die zich heel specifiek met dit soort auto’s bezig houden. Het is vooral een kwestie van even google-en om de juiste geïnteresseerde en potentiële koper te vinden. Vroeger moest men op zoek naar een autosloperij in de regio, zoeken in de goudengids of het telefoonboek. Vandaag de dag is dit volstrekt verledentijd. Als u eenmaal op de juiste site bent beland, dan zult u er versteld van staan hoeveel mensen er nou nog belangstelling hebben voor uw auto; ook zonder APK, daar zult u van opkijken.

Vandaag uw auto verkopen.

 

Uw auto verkopen zonder keuring mag u dan wel niet miljonair maken, maar kan u wel van het probleem van de wegenbelasting en de verzekering afhelpen. Bij ons wordt de auto snel opgehaald en ontvangt contant het overeengekomen bedrag. Sloopauto-Online is een serieuze partij met wie u snel en goed tegen een juiste prijs uw probleem eenvoudig oplost. Bel of mail !! Het verplicht u tot niets maar 10 tegen 1 dat uw probleem zo is opgelost.

 

Voordelen

Voor u nog in het kort alle voordelen op een rijtje:

  • U ontvangt een eerlijke prijs voor uw auto
  • U hoeft de deur niet uit, een inkoper komt langs om de auto te halen
  • Geen vreemde mensen die langs komen om te kijken
  • U ontvangt direct uw geld
  • Alles binnen 1 dag geregeld
  • U hoeft geen advertentie op te stellen of veel moeite doen om uw auto kwijt te raken

Over ons

 

Aanmelden is 100 % GRATIS! Nergens vast! Wij zijn begonnen met het opkopen en inkopen van auto's in 2005. Sindsdien hebben wij al meer dan 10.000 auto's ingekocht. Met al deze ervaring zijn wij dan ook een RDW erkend Auto inkoop bedrijf. Verkoop vandaag nog uw auto via www.autoverkoopplan.nl.

Lees ook onze overige blogs

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie