Auto verkopen gratis

Staat u op het punt uw auto te verkopen? Dan is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn. Waarom? Omdat u dit namelijk veel meer geld kan opleveren. Op de hoogte zijn van de verschillende mogelijkheden, zowel online als offline, zorgen dat u het maximale uit uw auto kunt halen. U vindt daarom hier informatie over hoe u het meeste (geld) uit uw auto kan halen, maar tegelijkertijd ook hoe u zo snel mogelijk uw auto kunt kwijtraken. U vindt hier daarom informatie over de diverse mogelijkheden, tips om snel de auto te verkopen en tips om het meeste geld snel te ontvangen voor uw auto.

Opties om een auto te verkopen

Een auto verkopen kan net als een product verkopen op diverse manieren. De beste mogelijkheden om een auto te verkopen als particulier zijn:

  • Auto Marktplaatsen
  • Auto verkoop sites (auto inkopers)
  • Fysiek langs de garage/dealer

Elke optie heeft zijn eigen voordelen welke wij allemaal zullen uitlichten. Zodat u de meest geschikte keuze kunt maken voor uw situatie.

Marktplaats.nl is het grootste platform in Nederland met dagelijks duizenden bezoekers die geïnteresseerd zijn in auto’s kopen en verkopen. U vindt hier dus een groot aantal particulieren en bedrijven welke op zoek zijn naar tweedehands auto’s.

Auto verkoop websites zijn websites waar je vrijblijvend een bod op kunt vragen voor uw auto. Via Autoverkoopplan.nl krijgt u in de meeste gevallen binnen 2 uur een bod voor uw voertuig.

De voordelen van onze auto inkoop service:

Een auto verkopen was nog nooit zo makkelijk als via autoverkoopplan. De belangrijkste voordelen op een rijtje.

·         Vandaag nog simpel en snel uw auto verkopen

·         Geen vreemde mensen aan de deur met lage biedingen

·         U ontvangt binnen twee uur een marktconform bod op uw auto

·         U ontvangt vandaag nog uw geld en een officieel vrijwaringsbewijs

·         Autoverkoopplan is een door de RDW erkend auto inkoopbedrijf

·         Een betrouwbare partij; meer dan 10000 mensen gingen u voor

·         Uw auto verkopen via Autoverkoopplan is geheel gratis. Er zijn geen bijkomende kosten.

 

Traditioneel gingen we altijd langs de garage of dealer, dit is ook de meest bekende optie voor de meeste mensen. Even langs de bekende garage of dealer bij u in de omgeving gaan om te vragen wat hij of zij kan bieden voor de auto.

Dit zijn de opties waar de meeste voor kiezen, we zullen nu de verschillende opties verder uitlichten en de voor- en nadelen op een rij zetten zodat u het meeste geld voor uw auto kunt ontvangen.

Auto online verkopen

Een auto verkopen online is laatste jaren explosief gestegen. Waarom? Het is namelijk voor iedereen erg gemakkelijk gemaakt. Zo kan er een advertentie worden aangemaakt op Marktplaats of eenvoudig een bod worden opgevraagd via één van de auto inkoop sites. Als we online versus offline vergelijken dan biedt online meer voordelen.

Voordelen van online auto verkopen zijn:

  • Gemak
  • Snelheid
  • Niet het huis uit
  • Sneller geld voor de auto

Zijn er dan ook nadelen? Het is natuurlijk een stukje minder persoonlijk. Indien u een goede relatie heeft met uw vaste dealer dan heeft u wellicht kans dat u een goede deal kunt sluiten. Indien u weer een nieuwe auto gaat kopen bij deze dealer, dan krijgt u vaak wat meer korting indien u ook hier de auto verkoopt. Dit is vrijwel het enige voordeel ten opzichte van het online verkopen die wij kunnen bedenken.

Gemak

U hoeft het huis niet auto. U kunt eenvoudig een bod opvragen of een advertentie aanmaken via uw laptop, smartphone of tablet.

Snelheid

U kunt op elk moment van de dag uw auto te koop aanbieden online. Ook op zondag, wanneer garages zijn gesloten. Daarnaast kost het niet veel tijd, even een advertentie aanmaken of een bod opvragen is zo gepiept.

 

 

Lees ook onze overige blogs

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie