Auto verkopen 
 
Autoverkoopplan.nl is specialist op het gebied van auto inkoop. Door onze veelzijdigheid en flexibiliteit zijn wij bereid elk type auto waar dan ook in Nederland op te halen. Dit kan variëren van auto’s in goede staat tot schadeauto’s tot sloopauto’s.
 
Wij zijn een gerenommeerd auto inkoop bedrijf dat continu opzoek is naar gebruikte auto’s van particulieren. Wij richten ons op de inkoop van alle merken personen- en bedrijfswagens. Na schriftelijke taxatie op locatie, maken wij zo snel mogelijk voor u de verkoop in orde.
 
Auto verkopen particulier
 
Bij Autoverkoopplan ontvangt u na het invoeren van uw kenteken binnen 2 uur gegarandeerd een bod van onze inkopers. Een snelle en betrouwbare manier om uw schadeauto of normale auto te verkopen. Om te bekijken waar wij gelokaliseerd zijn en hoe u contact met ons op kunt nemen, kunt u eenvoudig gebruik maken van de contactpagina. Dit bod is geheeld vrijblijvend. Als het bod is wat je van de inkoop auto had verwacht dan kan je het bod accepteren. In dat geval nemen we nog dezelfde dag contact met je op. 
 
Uw auto in laten kopen bij een RDW erkend autobedrijf. Om de auto te kunnen verkopen heeft u de bijbehorende papieren nodig om de overdracht af te kunnen ronden. Omdat Autoverkoopplan.nl een RDW erkend bedrijf is krijgt u gelijk bij verkoop van uw auto een vrijwaringsbewijs. U ontvangt bij ons bij verkoop het afgesproken bedrag en een vrijwaringsbewijs. Uw auto moet wel aan de door u gegeven beschrijving voldoen wilt u het afgesproken bedrag krijgen. Het enige wat u hoeft te doen is het formulier invullen en wij zorgen ervoor dat de rest voor u geregeld wordt.
 
U kunt uw auto binnen enkele minuten gratis aanmelden via onze kentekenmodule. Het voordeel van onze auto ophaalservice, is dat de verkoper niet afhankelijk bent van onze vestigingen. Het maakt dus niet uit waar u woont in Nederland, wij kopen auto’s uit alle streken. Bij de meeste auto inkoop bedrijven moet u uw auto zelf komen brengen. Dit kost u veel tijd en de bij een afwijkend bod zal u eerder geneigd zijn deze te accepteren omdat u ‘er toch al een uur rijden op hebt zitten’. 
 
Tot slot kunnen wij de auto ter plaatse overschrijven en het geld direct naar uw bankrekening overmaken. Indien gewenst kunnen we het gedrag ook contant overhandigen, afhankelijk van uw voorkeur. Meer vragen? Neem dan direct contact met ons op!
 

Lees ook onze overige blogs

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie