Auto met gebreken verkopen

Wilt u uw auto met gebreken verkopen? Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres, want wij betalen u direct uit met contant geld! Ook zorgen wij voor het RDW vrijwaringsbewijs. U krijgt van ons dus echt het geld wat de auto waard is. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de kosten van de wegenbelasting, dure reparaties of de verzekering van uw auto, waar u geen plezier meer aan beleeft. Een auto met gebreken verkopen kan bij ons. Wij maken, bij het bepalen van de waarde van de auto, onderscheid tussen kapotte en defecte auto’s. Wij leggen u daar graag meer over uit! In ieder geval betalen wij u een eerlijke prijs voor uw auto met gebreken en zorgen wij voor de vrijwaring. Als u uw auto aan ons verkoopt, bent u van alle gemakken voorzien en daarom kiest u ook zo graag voor ons.

Wat voor gebreken heeft mijn auto?

Er wordt vaak gesproken over een kapotte auto, of over een defecte auto. Maar wat is het verschil? Wij leggen het u graag uit, want wij spreken over een kapotte auto als essentiële onderdelen van uw auto kapot zijn. Daarbij zou u kunnen denken aan de distributieriem of de motor. De auto is wel geld waard, maar kan niet meer rijden. Dan is er nog de term defecte auto, in dat geval heeft uw auto bijvoorbeeld geen verlichting. Ook dan kan de auto dus nog goed rijden. Een auto met kapotte verlichting is meer waard dan een auto, waarvan de motor stuk is. Wij zullen aan de hand van uw informatie de auto beoordelen en u dan een net bod doen voor uw auto. Zo kunt u bekijken wat u voor uw auto met gebreken kunt krijgen en of u dat een realistisch bod vindt.

Auto verkopen met gebreken: meerdere categorieën

Er bestaan verschillende soorten auto’s met gebreken. In welke staat uw auto zich bevindt kan door ons bekeken worden. Daarbij maken wij onderscheid in verschillende categorieën.

  • Loop- en sloopauto’s, daarbij gaan wij zorgvuldig te werk. Wij zullen dan vloeistoffen eerst netjes aftappen. Oud ijzer wordt door ons verwerkt. De waarde van uw auto wordt direct aan u uitgekeerd in contanten.
  • Zware schadeauto’s, als u een kapotte auto heeft dan kunnen wij de goede onderdelen demonteren. Deze onderdelen zouden dan ingezet kunnen worden bij reparaties aan andere auto’s.
  • Lichte schadeauto’s, vaak hebben deze auto’s herbruikbare onderdelen. U krijgt een nette prijs voor uw auto met gebreken van ons uitgekeerd.
  • Tweedehands auto’s, deze zijn vaak veel geld waard. Bij ons kunt u navraag doen wat uw auto waard is.
  • Export auto’s, deze auto’s gaan naar het buitenland. In ieder geval is het verkopen van uw auto met gebreken interessant voor u.

Onze inkoop voorwaarden

Er gelden een aantal voorwaarden bij Autoverkoopp;an om uw auto met gebreken te verkopen aan ons.  Deze kunnen wij goed taxeren. Hoe gaan wij verder te werk? Wij taxeren uw auto aan de hand van uw informatie en foto’s en dan brengen wij u een eerlijk bod uit. U krijgt dan een mooi bedrag direct contant uitgekeerd. U hoeft nooit te wachten op uw geld. Bij de verkoop van uw auto met gebreken zorgen wij direct voor de RDW vrijwaring. Alles wordt veilig en betrouwbaar geregeld en daar hoeft u zich dus geen zorgen over te maken.

Auto met gebreken verkopen? Wij kopen uw auto graag op!

Als u met de gedachte loopt om uw auto met gebreken te verkopen, dan kan dat een goede keuze zijn! Reparaties kunnen erg veel geld kosten en het is dan prettig om na te gaan wat uw auto u op kan leveren als u hem zou verkopen. Soms is het gewoon tijd om uw auto te verkopen, omdat de kosten te hoog oplopen. U bent dan toe aan een nieuwe (andere) auto en dan kunt u het geld van uw auto met gebreken dus goed gebruiken! Bij ons kunt u informeren naar de mogelijkheden. U krijgt dan een goed beeld of dat u uw auto met gebreken aan ons wilt verkopen. U vraagt zich misschien wel af wat de meest gehoorde gebreken zijn. Daar kunnen wij u een antwoord op geven!

De auto komt niet door de keuring heen. Kan ik de auto aan u verkopen?

Mensen sturen ons vaak een bericht of bellen ons en vragen wat zij kunnen doen als de auto niet door de APK Keuring komt. De auto heeft teveel gebreken en zij willen hem graag verkopen. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Om alle APK problemen te verhelpen, kunnen de kosten hoog oplopen. Het kan dan voor u aantrekkelijker zijn om bij ons een bod aan te vragen voor uw auto.

Mijn auto wil niet starten…

Als uw auto niet meer wil starten dan kan dat verschillende oorzaken hebben. Het zou kunnen dat de accu kapot is. Het kan ook zijn dat de dynamo het niet meer doet. Er kan ook wat gaande zijn met de startmotor of met een ander onderdeel. Het is van belang dat u inziet dat het een duur “grapje” kan worden als u alles wilt laten repareren. Daarom kan het beter zijn dat u contact met ons opneemt en dan kunnen wij u advies geven. U kunt daarvoor bellen naar 085 0471797.

Gebroken distributieriem wat nu?

Het komt niet vaak voor dat de motor stuk gaat zonder dat de distributieriem is gebroken. Het jaagt u als eigenaar van de auto op hoge kosten. Een motor vervangen bijvoorbeeld kan al over de €1000 kosten. Is het nog de moeite waard om alles te laten maken of is het beter om uw auto met gebreken te verkopen? Wij kunnen u hierin adviseren en horen het graag als wij u van dienst mogen zijn.

 

Lees ook onze overige blogs

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie