✅Auto Inkoop Service | Eigen Ophaal Service En Hoogste Bod! Gratis Bod! Nergens Vast!

Snel en veilig uw auto verkopen, direct uw geld krijgen en uw auto wordt gratis thuis opgehaald. Dát is onze auto inkoop service. Wij zijn dus geen veiling of tussenpersoon, maar kopen auto’s met ons eigen geld, ook wanneer deze schade of problemen heeft. Laat uw auto gratis en vrijblijvend taxeren om binnen een uur een eerlijk bod te ontvangen. Wat wij bieden is wat wij betalen, direct!
 

  • Direct een eerlijk bedrag voor uw auto
  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Gratis ophaalservice door heel NL en BE
  • Standaard hoge prijs, mede dankzij internationaal netwerk
  • Ook bij defecten, zonder keuring (APK), hoge kilometerstand, etc.
  • Erkend autobedrijf, al ruim 20 jaar langTAXATIE
U laat uw auto gratis en vrijblijvend taxeren. Vul hiervoor het taxatieformulier in en voeg ook enkele foto’s toe.

HET BOD
Binnen één uur ontvangt u ons eerlijke en gegarandeerde bod per mail. Daarbij bieden we u direct de optie om uw auto voor deze prijs te verkopen.

UW GELD
Akkoord met ons bod? Beantwoord dan simpelweg de mail en uw auto is verkocht. Het geld maken we vervolgens naar u over. Liever contant? Dan krijgt u het geld bij de ophaal.

OPHAAL AUTO
Wij halen uw auto gratis op door geheel Nederland en België. Dit doen wij op afspraak, zodat u niet de hele dag thuis hoeft zitten wachten.


Inkoop Van Alle Auto's ( Schade ) En Bestelbussen!

Wij zijn gespecialiseerd in het inkopen van alle soorten auto’s. Dus of het nu gaat om een premium merk als BMW of Mercedes, of een leuke Opel of Kia, wij kopen hem graag van u over. Ook het segment speelt geen rol: van stadsauto tot coupé, sedan en stationwagen. Naast personenauto’s kopen wij tevens personenbusjes en bestelwagens in. Net als bij de personenwagens maakt het hierbij niet uit of deze wordt aangedreven door diesel, benzine, lpg, hybride of volledig elektrisch. Alle auto’s en bestelbussen zijn welkom, behalve wanneer deze total loss zijn.

Schadeauto Inkoop | Exportauto | Kapotte Auto | Verlopen Apk | Sloopauto Inkoop

Heeft uw auto schade of problemen? Dan kan het moeilijk zijn hier een koper voor te vinden die de echte waarde durft te betalen. Tenzij u met een hobbyist te maken heeft, zal een particulier weinig interesse hebben. Autobedrijven en garagisten willen een kapotte auto wel overnemen, maar kunnen hier meestal niet de echte prijs voor bieden. Dit vanwege het risico dat ze lopen met het repareren van de auto, met name wanneer het exacte defect onbekend is. Of wanneer het gaat om grote kostenposten, zoals een kapotte motor of versnellingsbakschade.

Omdat wij bij East European ontzettend veel ervaring hebben met de inkoop van schadeauto’s, kunnen wij de echte waarde wél bieden. Er zijn weinig defecten en problemen die wij nog niet zijn tegengekomen, en één van onze partners in Oost-Europa is altijd wel geïnteresseerd in uw specifieke model. Ook auto’s met hoge kilometerstanden, dieselauto’s en busjes die niet in de milieu zones mogen en auto’s zonder keuring kunnen wij tegen de echte waarde van u overkopen.

 

Lees ook onze overige blogs

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie