Mijn Auto Verkopen - Binnen 2 Uur?

Hoe makkelijk zou het zijn als ik mijn auto kan verkopen door online gratis een bod aan te vragen en op deze manier je auto te verkopen?

Dit kan via Autoverkoopplan.nl, Simpel, eerlijk en transparant zonder addertjes onder het gras. Een auto verkopen was nog nooit zo makkelijk, al sinds jaren is Autoverkoopplan.nl actief binnen de online auto inkoop markt om zo de particulier te kunnen bedienen. Ik wil mijn auto verkopen kan op deze manier zorgeloos geregeld worden, je auto verkopen was dan ook nog nooit zo makkelijk.

Vrijblijvend een gegarandeerd aanbod

Wanneer je een gratis en vrijblijvend bod hebt aangevraagd ontvang je deze binnen 2 uur per e mail of telefonisch. Is het bod interessant dan kan je het bod accepteren en je auto verkopen, vervolgens wordt je door ons gebeld om een afspraak in te plannen voor de afhandeling en overdracht. Staat ons bod je niet aan? Dan kan je het afwijzen en scheiden onze wegen vanaf dat moment, even goede vrienden uiteraard.

Nadat je het bod hebt geaccepteerd en je je auto verkoopt aan Autoverkoopplan.nl nemen we op korte termijn contact met je op om een afspraak in te plannen. We hebben een eigen transportservice dus we kunnen de auto bij je thuis of op een andere locatie ophalen. Uiteraard kan desgewenst de overdracht ook bij ons op kantoor plaatsvinden. Op het moment van overdracht wordt de auto ter plekke gevrijwaard (overgeschreven) en ontvang je het bedrag op je bankrekening of in contant geld. Makkelijker je auto verkopen kan haast niet. Dus denk je; ik wil mijn auto kwijt? Of ik wil mijn auto verkopen? Dan ben je bij Autoverkoopplan.nl op de goede plek.

Onze service is gratis, je meldt je auto aan op onze website hier kan je alle gegevens over jouw auto kwijt, foto’s toevoegen en extra informatie toevoegen. Wees zo eerlijk en transparant mogelijk over de staat van je auto, op deze manier kunnen wij een gegarandeerd bod geven voor jouw auto.

Wie koopt eigenlijk mijn auto?

Je auto verkopen online verkopen via Autoverkoopplan.nl maar wie koopt eigenlijk daadwerkelijk jouw auto? Wij kopen jouw auto zelf, dus zonder tussenkomst van andere bedrijven, handelaren of dealerbedrijven. Wij kopen rechtstreeks auto’s van particulieren en bedrijven, halen deze zelf ook op en doen de gehele afhandeling van a tot z. Wel zo transparant en een prettig idee dat je weet met wie je zaken doet wanneer je denkt ik wil mijn auto verkopen.

Kopen jullie export auto’s? | Schadeauto / Motorschade

Wij kopen eigenlijk alle auto’s en dus kopen wij ook auto’s voor export. Auto’s die interessant zijn voor export zijn over het algemeen auto’s met een hoge tellerstand en die dus veel kilometers hebben gereden. Vaak zijn het Duitse en Japanse auto’s en meestal zijn diesel populairder dan benzines. Maar dit verschilt per export land. Je auto verkopen voor export? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Auto verkopen zonder APK? / Defecte Auto

Ik wil mijn auto verkopen maar mijn auto heeft geen APK keuring? Dit is voor ons geen probleem. Wij kopen auto's zonder APK keuring, dit is geen probleem en we halen de auto ook bij je thuis op. Geef altijd wel aan waarom de APK verlopen is, dan kunnen wij gericht een bod doen op je auto zodat je deze snel kan verkopen. Meestal hebben auto’s zonder een APK keuring een lager waarde dan een auto mét APK. Is het mogelijk om je auto te laten keuren met een nieuwe APK dan is dit verstandig om te doen.

Kan ik een auto met lening verkopen?

Wij kopen ook alle auto’s in met een lopende lening. Dit dient vooraf wel met ons en de betreffende kredietverstrekker te worden afgestemd. Wij moeten te allen tijde de auto kunnen vrijwaren, en meestal houdt de kredietverstrekker het kentekenbewijs achter totdat het volledige bedrag is afgelost. Dus denk ik verkoop mijn auto met een lening? Leg het eerst even aan ons voor, dan kunnen we gericht kijken voor een oplossing.

Kan mijn auto opgehaald worden?

Ik wil mijn auto verkopen via jullie maar kan deze ook opgehaald worden? Dit is zeker een service die wij bieden. Aangezien wij beschikken over een eigen transport auto’s kunnen wij je auto vaak gewoon ophalen. Bij het bod dat wij doen tonen wij ook altijd de mogelijkheden ten aanzien van het transport.

Hoe zit het met overschrijven en een vrijwaring?

Mijn auto verkopen via jullie zie ik wel zitten maar hoe zit dat met de tenaamstelling en het overschrijven? Wij zijn als bedrijf RDW gecertificeerd en kunnen je auto ter plekke vrijwaren. Op dat moment is de auto per direct uit de wegenbelasting gehaald. Het enige wat je dan zelf nog moet doen is de verzekering opzeggen, dit kan aan de hand van het vrijwaringsbewijs die je van ons ontvangt.

Lees ook onze overige blogs

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie