Laadbak bestelwagen verkopen

 

U wilt uw laadbak bestelauto verkopen. Wellicht omdat er technische mankementen aan zijn, omdat hij is afgekeurd bij de APK, omdat er schade aan de bus is, omdat hij wordt vervangen of omdat de laadbak is afgeschreven in de boekhouding. U kunt de laadbak verkopen en wij kunnen u daarbij van dienst zijn.

 

Autoverkoopplan koopt bedrijfswagen's

 

Wij kopen niet alleen particuliere auto’s en personenwagens, maar ook bedrijfsvoertuigen. We hebben interesse in alle merken en modellen bedrijfswagens, dus ook in uw laadbak. We ontzorgen u, omdat u niet hoeft te adverteren met de wagen, en deze ook niet hoeft te vervoeren. Het transport regelen wij op een datum, tijd en plaats die u passen. U ontvangt een nette vergoeding voor uw auto, meteen bij de verkoop en tegelijk met het RDW-vrijwaringsbewijs.

 

Elke type merken laadbak kan worden verkocht

 

Of u een laadbak heeft met enkele of dubbele cabine, een gesloten uitvoering, een hoge of lange bus, met inbouw of zonder, wij hebben interesse. Omdat we voor elk type laadbak in goede tot redelijke staat een afnemer kunnen vinden. Voor bussen die aan het einde van hun levensduur zijn hebben we contacten met erkende auto sloop bedrijven die de wagen duurzaam ontmantelen en de onderdelen recyclen.
Ook andere merken en types bedrijfsvoertuigen hebben onze interesse. Wanneer u van een bestelauto, bestelbus, pick-up, kipper of vrachtwagen af wilt, neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

 

Geen advertentie, geen geregel, toch uw bestelwagen met laadbak verkopen

 

Al onze klanten vinden het bijzonder handig dat ze niet met de wagen moeten adverteren, geen kijkers aan de deur krijgen, geen telefoontjes en mailtjes van potentiële kopers. Dit is discreet en het bespaart elke ondernemer bovendien veel tijd en moeite. Door uw bestelauto met laadbak aan te melden bij ons gaat alles veel makkelijker en sneller. We spreken een prijs af, we halen de wagen op bij u, we betalen direct en u ontvangt ook ter plekke de het RDW-vrijwaringsbewijs. Dan wordt de wegenbelasting meteen stopgezet en hoef u zelf alleen nog de verzekering van de laadbakbus op te zeggen. Zo kunt u zich concentreren op uw bedrijf.

 

De vergoeding voor uw bestelauto met laadbak

 

De hoogte van het bedrag dat we voor uw bestelwagen met laadbak kunnen geven hangt af van de staat van het voertuig. Maar zelfs als deze oud en versleten is, kunt u er nog een vergoeding voor krijgen. Zodra u contact met ons opneemt over uw Daily kunnen we u meer vertellen. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk stellen ons in staat om u een goede prijs te kunnen bieden voor uw bedrijfsauto.

 

Uw Iveco Daily verkopen met één telefoontje

 

Dus wacht niet langer, maar vindt een koper voor uw Daily met één telefoontje naar 085-0471797 of 06-12408016. U kunt ook het online formulier gebruiken en eventueel foto’s meesturen. Dit laatste kan ook via whatsapp op 06-12408016

 

Zoekworden:

Alle Bestelwagens Nieuw, gebruikt, Bedrijfswagen, Bedrijfswagens, Citroen,Jumper, Citroen, Jumpy, Citroen, Berlingo, Fiat, Doblo,Iveco daily Dubbel Cabine Ducato, Scudo, Ford Transit, Connect, Transit, Iveco, Daily,Hyundai H300,Mercedes, Benz, Sprinter, Vito, Grijs kenteken,Nissan,Kubistar,Primastar,NV200, Interstar, Opel, Combo, Vivaro, Movano, Peugeot, Expert,Peugeot, Partner, Boxer, Renault, Trafic, Master, Kangoo, Mascott, Toyota,Hiace, Volkswagen,Caddy, Transporter, Crafter, LT, Multivan, bakwagen, dubbelecabine, glasresteel, huif, dubbel lucht, laadklep, gesloten bestel, 3zitplaatsen,laadbak, bestelwagen, bestelauto, transportwagen, transportauto, open laadbak,meubelbak met laadklep, meubelbak, dubbel lucht, oprijwagen, 4x4,h2, h3, h1,l1, l2, l3, l4,maxi, l5, koelauto, koelwagen, koel, vries, kombi, grand volume Vanette Benzine

Alle Personenautos Nieuw & gebruikt: o.a Audi, S Line, Alfa Romeo,Bellier, BMW, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Deawoo, Daihatsu, Fiat, Fisker,Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Lancia, Landrover ,Lexus, Mazda, MercedesBenz, Mitsubichi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart,Suzuki,

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie