Bestelauto Inkoop Service

Inkoop van tweedehands bestelwagens, bedrijfswagens en andere commerciële voertuigen.

Autoverkoopplan kan uw bestelauto binnen een paar uur inkopen. Wij verzorgen het gehele pakket. Van de inkoop en het verwerken van de benodigde documenten tot het transport van de auto. Maak gebruik van de dienst inkoop deinst en u zult niet hoeven wachten op een opkoper voor uw bestelwagen.

Waarom zaken doen met ons?

  • Direct een reëel bod.
  • Contante uitbetaling.
  • Gratis ophalen van uw bestelwagen (Nederland en België).
  • Ook voor bedrijfswagens met een hoge kilometerstand.
  • Schade, verlopen keuring or roest? Geen probleem!

Snel En Correct Bedrijfsauto Verkopen

Door snel te zijn kunt u veel geld besparen. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw bestelwagen zelf te koop te zetten op een online platform, maar de kans dat u uw bestelwagen dan direct verkoopt is niet zo groot. Daarnaast is het de vraag of u een eerlijke vergoeding voor uw bestelwagen ontvangt. Loopt u liever geen risico?

Dan kunt u uw bestelwagen vrijblijvend ter taxatie aanbieden en brengen wij op basis van uw aangeleverde gegevens een passend bod uit. Uiteraard doen wij dat geheel vrijblijvend en verplichten wij u tot niets. Gaat u akkoord met ons bod? Dan kan de verkoop snel rond zijn. Wij komen de bestelwagen halen en boeken het geld naar uw rekening. Ontvangt u het geld liever contant? Ook dat is mogelijk.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie