Bestelauto ( Schade ) Inkoop Dienst | Auto Verkopen Binnen 2 Uur? Gratis Aanmelden En Verkopen!


Snel en veilig uw bestelauto verkopen en binnen een dag het geld krijgen. Dát is onze auto inkoop service. Wij zijn dus geen veiling of tussenpersoon, maar kopen auto’s direct met ons eigen geld, ook wanneer deze schade of problemen heeft. U hoeft dus nergens op te wachten en krijgt direct een eerlijk bedrag voor uw gebruikte auto, in heel Nederland en België. Meld uw auto gratis en vrijblijvend aan voor taxatie en profiteer van:

  • Direct een eerlijk bedrag voor uw auto
  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Gratis ophaalservice bij u thuis
  • Standaard hoge prijs, dankzij internationaal netwerk
  • Ook inkoop schadewagens of zonder keuring (APK)Stap 1: Wat is mijn bestelauto waard? Gratis taxatie

Voordat u besluit uw bestelauto aan ons te verkopen, wilt u natuurlijk weten wat deze waard is. Daarom taxeren wij uw auto. Dit gebeurt op afstand en is 100% gratis en vrijblijvend. Vul simpelweg de gegevens in over uw tweedehands auto en vergeet alstublieft ook niet eventuele schade te vermelden. Aan de hand van uw informatie kunnen onze taxateurs heel nauwkeurig de waarde van de auto bepalen. Hier maken wij vervolgens een rapport van, wat u (meestal binnen een uur) in de mail krijgt.


Stap 2: Accepteer ons bod

Bent u tevreden met ons bod? Beantwoord dan simpelweg onze mail met een akkoord en dan is uw auto direct verkocht! Bent u niet helemaal tevreden en denkt u bij een andere inkoper een hoger bedrag te kunnen krijgen? Geen probleem, ons bod blijft staan! U hoeft dus niet direct akkoord te gaan, dat kan ook een paar weken later.

 

Stap 3: Geld ontvangen en afspraak voor ophaalservice

Bent u akkoord gegaan? Dan maken wij zo snel mogelijk het afgesproken bedrag over op uw rekening. Heeft u liever contant geld? Dan krijgt u dat wanneer we de auto bij u thuis komen ophalen. Wanneer komt dit u uit? Laat het ons weten en we zorgen dat we er staan met onze oplegger!

 

Stap 4: Gratis ophaaldienst

Op het afgesproken tijdstip staan wij voor de deur bij u om uw auto op te halen. Voordat we de auto op onze oplegger zetten, zorgen we dat alles in orde is. U krijgt eventueel nog uw cashgeld en we maken de papieren (verkoopcontract en vrijwaring auto) in orde. Pas als alles in orde is, en u bent te tevreden, laden we de auto op en krijgt deze een nieuw leven.


Ook Inkoop Van Kapotte - Export Of Schade Auto's

Wij zijn ook opkopers van defecte auto’s. Dit betekent dat ook auto’s met problemen en schadeauto’s welkom zijn bij ons. Kijk voor een schadeauto verkopen ook eens hier.

Dus heeft uw auto schade opgelopen bij een ongeval? Zijn er technische problemen zoals motorschade of problemen met de versnellingsbak? Is auto niet door de keuring gekomen? Of is de auto versleten door een hoge kilometerstand? Dan hoeft deze helemaal niet altijd naar de sloop! U verkoopt uw wagen in dat geval even snel en eenvoudig als een prima lopende auto. Ook de taxatie en ophaaldienst zijn even duur. Die zijn namelijk ook 100% gratis.

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie