Auto Verkopen Via Auto Inkoop Site | Auto Verkopen Sites Gratis

 

Je wilt je auto verkopen. Autoverkoopplan.nl wil je hierbij helpen. Wat de reden voor de verkoop ook is, je weet dat hierbij heel wat komt kijken. Je kunt voor de, op het eerste zicht, gemakkelijkste weg kiezen en je auto inruilen bij de dealer waar je je nieuwe wagen koopt. Dit lijkt handig, maar dit levert niet altijd de beste prijs op. Dat is de reden waarom vele mensen kiezen voor een tweede

 

hands site. Wie hiervoor kiest, neemt zelf de touwtjes in handen. Tegelijk ontdek je dat er heel wat meer komt bij kijken dan een foto van je auto online zetten en er een prijs bij vermelden. Op dat moment heb je er nog niet aan gedacht dat je mogelijk niet alleen potentiële kopers van jouw wagen aan de deur kunt krijgen. Jammer maar helaas, het komt steeds meer voor dat individuen met kwaadwillende bedoelingen zich aanmelden om zogenaamd je auto te bewonderen. Nadien laten ze niets meer van zich horen en in het slechtste geval brachten ze je enkel een bezoek om je woning te verkennen. Zo kunnen potentiële inbrekers zich later gemakkelijker de toegang tot je woning verschaffen. Dit soort dingen wil je uiteraard niet meemaken. Dit is maar één van de redenen waarom Autoverkoopplan.nl een uniek concept heeft bedacht om dit soort situaties te vermijden. Daarom stellen wij ons concept graag aan onze potentiële gebruikers voor!

 

Hoe werkt Autoverkoopplan.nl?

 

Bij Autoverkoopplan verkoop je op een veilige manier je wagen aan een auto-opkoper. De verkoop gebeurt geheel via ons platform. Op die manier gebeurt de verkoop altijd correct, veilig en zonder bijkomende kosten.

 

Je auto aanmelden op onze site is gratis:

 

De auto die je wilt verkopen aanmelden op Autoverkoopplan.nl is heel eenvoudig. Het is gratis. Al wat je hiervoor nodig hebt, is het kentekennummer van je wagen. Zo kun je:

 

Je auto eenvoudig en gratis aanmelden via onze kentekenmodule.

Dit is niet alleen gratis, maar werkt ook nog eens snel. Bijkomend is gaat het over een vrijblijvende aanmelding. Door je auto aan te melden, ben je tot niets verplicht.

 

Gegarandeerd binnen 2 uur antwoord

 

Wij garanderen je dat we binnen 2 uur een antwoord formuleren op je aanmelding. Op dat moment krijg je mogelijk al een effectief bod op je wagen. Sowieso geven wij je binnen 2 uur onze beste prijs. Als je akkoord gaat met het bod, maken we meteen een afspraak met onze ophaalservice. Deze is geheel gratis en haalt je auto op in heel Nederland!

 

Belangrijk om weten:

 

Wij kopen alle auto’s. De staat van je wagen is van weinig belang. De APK-keuring hoeft niet in orde te zijn. Zowel auto’s met schade als bedrijfswagens zijn bij ons welkom!

 

Bij Autoverkoopplan: contante betaling of directe overschrijving!

Bij ons krijg je altijd direct je geld. Het overeengekomen bedrag wordt contant betaald of naar keuze, direct op je bankrekening overgeschreven.

 

Wie zijn de mensen achter Autoverkoopplan.nl?

 

Wij zijn directe opkopers die werken zonder tussenpersonen. Zo vermijd je extra kosten voor het ophalen of vervoer van de auto. Wij vragen geen commissie en overhandigen je ter plekke meteen een RDW vrijwaringsbewijs. Zo ben je er zeker van dat alle formaliteiten goed geregeld zijn. Bijkomend vinden we jouw feedback belangrijk. Wij zullen er altijd naar vragen! Zo kan Autoverkoopplan zijn service voortdurend verbeteren!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie