HOE KUNT U UW BESTELAUTO VERKOPEN?

Heeft u een bestelauto voor de deur staan en bent u van plan deze te verkopen? Laat Autoverkoopplan.nl er een bod op doen. Wij zijn een onafhankelijk erkend auto inkoop bedrijf en zijn gespecialiseerd in het opkopen van bestelauto’s die particulieren of bedrijven te koop aanbieden. Wij leggen u graag uit hoe u uw bestelauto makkelijk en snel aan ons kan verkopen.
 

STAPPENPLAN OM UW BESTELAUTO SNEL EN MAKKELIJK TE VERKOPEN

Wij zijn geïnteresseerd in de inkoop van alle types bestelauto’s. Wanneer u zelf uw bedrijswagen verkoopt kost u dit vaak veel tijd en energie. Bespaar uzelf deze kostbare tijd en laat de inkoop van uw bedrijfswagens aan ons over. Bij de inkoop van uw bestelauto’s is het geen probleem als uw bestelauto’s defect of beschadigd zijn. Ook als uw bedrijfswagens niet meer A.P.K. gekeurd zijn of een hoge kilometer stand hebben is dit geen probleem.

De verkoop van uw bestelauto is zo geregeld. Bekijk ons stappenplan en meld uw bestelauto vervolgens direct aan voor een goede verkoopprijs.

 • Stap 1: U kunt uw bestelauto telefonisch of via het inkoopformulier aan ons verkopen. Om uw bedrijfswagen te verkopen kunt u gebruik maken van het inkoopformulier op deze site. Het enige wat u hoeft te doen is uw kenteken in te vullen of door te geven met wat aanvullende gegevens. Wij nemen hierna spoedig contact met u op om ons bod aan u door te geven.
 •  
 • Stap 2: Uw bestelauto kunt u bij ons altijd voor de beste marktconforme prijs verkopen. De transactie afspraak wordt altijd per email of post aan u bevestigd. Er wordt een afspraak gemaakt om de bestelauto te bezichtigen en op te halen. U kunt de bestelauto ook altijd zelf langs brengen. De overdracht vindt altijd plaats op de afgesproken tijd. De bestelauto die u aan ons wil verkopen wordt altijd ter plekke overgedragen. Bij de overdracht ontvangt u direct contant geld of een spoedbetaling via uw bank. U dient hiervoor de volgende zaken bij de hand te hebben:
  • volledige kentekenbewijs inclusief tenaamstellingscode*
  • reservesleutels
  • onderhoudsboekje
  • eventueel APK rapport
  • legitimatie bewijs


Wilt u uw bedrijfsauto verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord. Bel ons direct op 085-0471797 of laat ons contact met u opnemen. Maak hiervoor gebruik van het contact formulier. Wij informeren u graag spoedig over de beste marktconforme prijs en helpen u graag met de verkoop.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie