Bedrijfsbusjes gezocht voor export

Voor demontage zoeken wij ook bedrijfsbusjes te koop

Bedrijfsbusjes gezocht, ja u leest het goed. Wij zijn op zoek naar kapotte busjes, afgekeurde busjes, bedrijfsbusjes die niet meer door de APK komen maar nog voor export geschikt zijn. U heeft er niets meer aan en u kunt er ons blij mee maken. Wij geven u een nette vergoeding voor uw bedrijfsbusje. Als u al enige tijd een bedrijfsbusje heeft staan waar u niets meer mee doet, of waar u geen raad mee weet, dan is het aan te raden dat u met ons contact op gaat nemen. Wij kunnen u een leuk voorstel doen en dan heeft u en een leuk bedrag en weer ruimte in uw garage.

Uw bedrijfsbusje aanbieden

Een hele tijd staat hij daar al, uw bedrijfsbusje waar u niet meer in kunt en mag rijden omdat de APK is verlopen of omdat er iets kapot is. U vindt het te duur om hem te laten repareren en nu weet u niet goed wat u er mee moet doen. De ruimte kunt u waarschijnlijk wel beter gebruiken dus u overweegt om uw busje te verkopen. Er is alleen een ding waar u over na blijft denken, u wilt er een goede bestemming voor en een goede prijs. Gelukkig kan dit u nu worden aangeboden en daarom nemen wij graag uw bedrijfsbusje over. Wanneer u wilt weten wat wij kunnen bieden voor uw vervoermiddel, is het raadzaam dat u contact met ons opneemt en de nodige gegevens doorgeeft. Aan de hand daarvan kunnen wij vaststellen welk bedrag wij u betalen en bij akkoord halen wij het busje zo snel mogelijk bij u op, wanneer het u uitkomt.

Mogelijkheden bedrijfsbusje verkoop

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat over de verkoop van bedrijfsbusjes en zeker wanneer u voor ons kiest. We hebben alle mogelijkheden voor u op een rijtje gezet en dan ziet u echt dat u hier uw voordeel mee kunt doen:

  • Wij halen de bedrijfsbusjes gratis bij u op
  • U krijgt een nette prijs voor uw bedrijfsbusje(s)
  • Afspraak is afspraak, wij betalen direct contant
  • Voor vragen kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen
  • Eerlijkheid, betrouwbaarheid en klantvriendelijk, daar staan wij voor

Contact opnemen voor de verkoop van uw bedrijfsbusje

Heeft u een bedrijfsbusje staan waar u geen raad mee weet omdat u er niet meer in kunt rijden of omdat de APK is verlopen? Dan wordt het de hoogste tijd dat u het ons laat horen, zodat wij u een goed voorstel kunnen doen. Wij kunnen er voor zorgen dat u meer ruimte krijgt in uw garage en u krijgt er een leuke vergoeding voor terug. Geeft u daarom nu aan wat u ons te bieden heeft en dan doen wij u een voorstel. Wanneer u akkoord gaat, maken wij graag snel een afspraak met u en halen wij het busje bij u op. Daarvoor brengen wij geen extra kosten in rekening!

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie