Ook uw bedrijfswagen verkopen? Gezocht: bedrijfswagens voor export

Uw bedrijfswagen verkopen, snel en zonder te veel gedoe. Dat kan. Wij zijn inkopers van overtollige of afgekeurde bedrijfswagen’s, laten ze ophalen en we handelen alle bijkomende zaken voor u af bovendien. Dat bespaart u zelf of een medewerker een hoop uitzoekwerk en geregel. Wij nemen u de verkoop van de bedrijfswagen en bijbehorende rompslomp uit handen, waardoor uw onderneming gewoon op volle kracht door kan draaien.

Complete afhandeling verkoop bedrijfswagen

Er zijn verschillende redenen om een bedrijfswagen te verkopen. Is uw wagenpark aan vervanging toe? Is er schade gereden met de bedrijfswagen, of is deze afgekeurd? Of is het bedrijf opgehouden te bestaan? Als u om wat voor reden dan ook de bedrijfswagen verkopen wilt kunnen wij u snel en volledig ontzorgen. Met een eerlijke vergoeding, gratis ophaalservice en stopzetten van autoverzekering en wegenbelasting.

Alle typen bedrijfswagen’s verkopen | Eigen Ophaal Dienst

Wij werken samen met partners die geïnteresseerd zijn in alle soorten bedrijfswagens. Is uw bedrijfswagen een personenauto, bestelwagen, bus of bestelbus of een groter voertuig? Ongeacht merk, type, bouwjaar kunt u bij ons terecht.
Ook als de conditie van de auto niet zo best meer is. Ook een afgekeurde bedrijfswagen verkopen is mogelijk. Wij werken immers ook samen met autosloperijen die deze willen afnemen voor een nette prijs.

Bedrijfswagen voor export verkopen binnen 2 uur

U kunt zeven dagen in de week bij ons terecht voor de verkoop van de bedrijfswagen t.b.v export. U hoeft daarvoor dus zelf niet op zoek naar een inkoper, een transportbedrijf en/of een autosloopbedrijf.

  • Neem contact met ons op via 085-0471797 en we spreken direct een vergoeding voor de bedrijfswagen af
  • Onze export ophaalservice is in heel Nederland actief en komt de bedrijfswagen ophalen binnen 24 uur
  • U krijgt direct uw vergoeding overhandigd door de chauffeur en ontvang daarbij het vrijwaringsbewijs om de verzekering op te zeggen
  • We melden de auto af voor de wegenbelasting

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie