Wilt u uw zakelijke auto verkopen aan een opkoper van bedrijfsvoertuigen? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want bij Autoverkoopplan.nl bent u meteen in goede handen! U kunt zelfs binnen 2 uur uw sloopauto verkopen! Misschien heeft u wel een afgekeurde bedrijfsauto of is repareren te duur, geen zorgen want wij nemen hem graag van u over! Bij ons kunt u uw bedrijfsauto verkopen snel en zonder al teveel gedoe. Dit komt omdat wij inkopers zijn van overtollige en afgekeurde bedrijfsauto’s. Wij laten deze ophalen en daarnaast handelen wij ook alle zaken voor u af. Dit is toch ideaal?

Voordelen bedrijfsauto verkopen

Als u aan ons uw bedrijfsauto gaat verkopen, dan regelen wij echt alles voor u. Daardoor bespaart u veel tijd en uitzoekwerk. Geniet u daarom ook van de voordelen als u van uw bedrijfsauto af wilt, want wij nemen hem graag van u over. U kunt eenvoudig en snel een bedrijfsauto verkopen aan een opkoper van bedrijfsvoertuigen. Wij regelen alles voor u dus wacht niet, wij staan voor u klaar.

Ruim aanbod type bedrijfsauto’s en campers verkopen

Aan ons kunt u alle typen bedrijfsauto’s verkopen. Bouwjaar, type, merk e.d. spelen daarbij geen rol. Ook als u een auto wilt verkopen. U kunt nu uw bedrijfsauto verkopen aan een opkoper van bedrijfsvoertuigen. Wij staan voor u klaar en denken ook met u mee. Binnen 2 uur kan alles geregeld zijn. Nog wat extra informatie over ons:

  • Neem contact met ons op via 085 047 1797 en we spreken direct een vergoeding voor de bedrijfsauto af.
  • Onze ophaalservice is in heel Nederland actief en komt de bedrijfsauto binnen 24 uur bij u ophalen.
  • U krijgt meteen uw vergoeding overhandigd door de chauffeur en u ontvangt daarbij het vrijwaringsbewijs.
  • We melden de auto af voor de wegenbelasting.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie