Bedrijfsauto verkopen

Hebt u een bedrijfsauto of bedrijfsbus en wilt u deze verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kopen uw tweedehands bedrijfsautooude bedrijfsauto of kapotte bedrijfsauto in alle staten. De prijs die wij betalen is afhankelijk van de staat waarin uw auto verkeert. Door ons grote netwerk zijn wij vrijwel altijd in staat een eerlijke prijs te betalen voor uw bedrijfsauto.  Vul uw kenteken, telefoonnummer, e-mailadres en naam in en wij zullen binnen tien minuten telefonisch contact met u opnemen.

Busjes verkopen

Wij kopen busjes en bestelauto’s van alle merken. Of het nu gaat om gesloten busjes zonder zijramen, met een zijdeur, grote werkbussen of kapotte bezorgauto’s, voor ons is alles welkom. Het maakt dus niet uit of het een voertuig van Volkswagen, Mercedes Benz, Nissan, Toyota, Hyundai, Ford of een ander merk betreft. U bent bij ons op de juiste plaats.

Sloopauto verkopen

Is uw bedrijfsauto eigenlijk onbruikbaar, bijvoorbeeld omdat deze bij een ongeluk betrokken is geraakt? Autosloperij.nl ook uw sloopauto. Wilt u direct uw sloopauto verkopen? Dan kunt u het formulier bovenaan deze pagina invullen. Klik hier voor meer informatie.

Vandaag uw bedrijfsauto met schade verkopen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Hebt u schade gereden met uw bedrijfsauto of bedrijfswagen? Dat is geen probleem. Wij geven u een eerlijk bedrag voor uw  schadeauto of bedrijfsbus met schade. De mankementen worden besproken tijdens het telefoongesprek met een van onze medewerkers. Het uiteindelijke bod hangt af van de staat waarin de bus verkeert.

Tweedehands bedrijfsauto of occassion verkopen

Wij kopen naast bedrijfsauto’s met schade, ook uw tweedehands bedrijfsauto zonder schade. Autoverkoopplan halen uw bedrijfsauto uit elkaar en verkopen deze vervolgens stukje voor stukje. Het voordeel is dat autosloperijen minder kieskeurig zijn. Autobedrijven en handelaren zijn meestal alleen geinteresseerd als ze uw auto gemakkelijk door kunnen stoten. Het kan dus best lonen om uw ttweedehands auto te verkopen aan een autoverkoopplan!

U wilt uw auto verkopen? Een betrouwbare auto opkoper vinden voor uw tweedehands auto is een moeilijke zaak. Bij Autoverkoopplan garanderen wij een eerlijke marktprijs. U kunt uw auto aan een correcte prijs. Ook kunt u uw schade wagen of eender welke auto verkopen. Aarzel niet en neem contact met Autoverkoopplan op via een van onze wegen. U kunt gemakkelijk een afspraak manken via onze afspraken pagina of het formulier invullen. Denkt u mijn auto verkopen? Denk dan aan Autoverkoopplan!

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie