Bedrijfsauto online en snel verkopen

Net als bij een normale auto die gebruikt wordt voor privé gebruik zijn er altijd wel een groot aantal potentiële kopers te vinden op de particuliere markt. Dit hangt allemaal wel sterk af van het type bedrijfsauto dat ter verkoop aangeboden wordt en zijn vooral bestelbusjes en kleine vrachtwagens in trek. Deze kunnen namelijk heel handig gebruikt worden voor de doe-het-zelver, maar zijn ook andere ondernemers (vooral pas startende kleine ondernemers) vaak geïnteresseerd in zo een gebruikte bedrijfswagen. Naast de belangstelling op de binnenlandse markt, zijn er ook veel personen en bedrijven uit het buitenland die graag zo een bedrijfswagen over willen kopen. Het is belangrijk om daarbij wel even rekening te houden met de afhandeling van het nodig papierwerk omdat er soms nog BPM teruggevorderd kan worden. de auto dient dan wel in een ander EU-land geregistreerd worden en dien je soms ook te zorgen voor het exportkenteken.

Bedrijfsvoertuigen kunnen eenvoudig verkocht worden

Niet elk bedrijf heeft nu de tijd om zelf een geschikte koper te vinden en komt het dan eenvoudiger uit om de verkoop via een opkoper te laten lopen. Zo’n bedrijf kan op zoek gaan naar zo een koper in hun netwerk, maar vaak kopen ze de bedrijfsauto, bedrijfswagen of bestelbus zelf op om het vervolgens via hun uitgebreid netwerk te kunnen doorverkopen. Dat is misschien wel de snelste manier om de bedrijfsauto kwijt te raken omdat degenen die zo een auto nodig hebben meestal ook gelijk naar zo een handelaar stappen en de specificaties door geven van de auto waar ze op zoek naar zijn. Je krijgt als verkoper dus gelijk te horen of er al iemand is die de auto graag zou willen overkopen en zal de hoogte van de prijs wel vaak door de autohandelaar bepaalt worden. Die moet er namelijk ook nog wat voordeel uit halen. Het is echter maar een kleine moeite als gekeken wordt naar de snelheid waarmee de bedrijfswagen verkocht zal worden en het gemak waarmee alles daaromheen geregeld zal worden.

De bedrijfsvoering wordt dus nooit gestagneerd door het moeten afhandelen van allerlei administratieve handelingen voor de verkoop en kan alles gerust overgelaten worden aan zo een autobedrijf. Het is soms ook mogelijk om bij hetzelfde bedrijf waar de voertuigen aangeschaft zijn de oude in te ruilen en kan er zo voordelig een andere bedrijfsauto worden aangeschaft. Wie het toch wilt proberen op de particuliere markt dient wel over de nodige tijd te beschikken om de verkoop gedaan te krijgen, maar kan het in de meeste gevallen wel wat meer opleveren.

Auto verkopen? Dat kan makkelijk en snel bij Auto Verkoop Plan

Wilt u uw auto verkopen of wilt u weten wat de waarde van uw auto is? Dat kan heel eenvoudig via Auto Verkoop Plan. Vul de gegevens van uw auto in en u ontvangt gratis een offerte voor het verkopen van uw auto.

Geen gedoe en geen onzin biedingen bij het auto verkopen. U krijgt een eerlijke waardebepaling. Daarnaast kan de auto ook kosteloos bij u worden opgehaald. En om het helemaal makkelijk te maken kunt u ook bij ons terecht voor een officiële vrijwaring van de RDW. Overschrijven kan zelfs tot 21:00 uur. Zo eenvoudig is een auto verkopen nog nooit geweest.

 

Auto verkopen met schade

U heeft een auto met schade en wilt deze graag verkopen. Ook dat kan via Auto Verkoop Plan. Elk type auto wordt door ons opgekocht, dus neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie