Bedrijfsauto inkopers

Bedrijfsauto’s zijn ook heel erg gevraagd in het buitenland. Zelfs een auto met een hoge kilometerstand is geen probleem omdat die, mits goed onderhouden, nog vele jaren mee kan gaan. Hetzelfde geldt voor een defecte auto verkopen of een kapotte auto verkopen bijvoorbeeld. De aankoop van een tweedehandse bedrijfsauto komt in veel landen in het buitenland ook voordeliger uit dan een nieuwe. Vele bedrijven hebben zich daarom ook in gespecialiseerd in het opkopen van bedrijfsauto’s. Het maakt zelfs niet uit of het gaat om defecte of afgekeurde voertuigen. De aangeboden prijs kan wel eens verschillen met die van een particuliere koper, maar zorgen ze er wel voor dat al het papierwerk door hun wordt geregeld. Zo raak je nooit kostbare tijd kwijt en kunnen de bedrijfsactiviteiten normaal voortgang vinden. Ook het afhalen van de bedrijfsauto vindt door hun plaats en worden alle betalingen ook keurig op tijd verricht.

Bij een bedrijfsauto verkopen dien je in het geval van een verkoop aan een particulier zeker ook op de hoogte te zijn van het BPM bedrag dat erbij betaalt gaat dienen te worden. Verkoop aan een ander bedrijf of een opkoper levert dit probleem echter niet op.

 

Gratis en vrijblijvende taxatie

Om te beginnen taxeren wij uw bedrijfsvoertuig. Dit is helemaal gratis en verplicht u verder tot niets. Zo weet u direct hoeveel u ervoor kunt krijgen van ons. Hiervoor vult u het taxatieformulier op deze pagina in.

Vermeld alle belangrijke gegevens over uw bedrijfsauto, zoals het merk, het model en uitvoering, het bouwjaar en de kilometerstand. Daarnaast vragen wij u om eventueel gebreken en extra’s te vermelden, zodat wij een goed inschatting kunnen maken van de prijs van uw wagen.

Deal sluiten op basis van taxatie

Binnen enkele uren ontvangt u van ons een mailtje met ons bod. Dit is ook daadwerkelijk het bedrag dat wij voor uw bedrijfswagen zullen betalen, en niet slechts een lokkertje. U bent vrij om dit bod te accepteren of het te laten gaan.

Als u accepteert hebben we een deal. U kunt dit ons laten weten door een mailtje terug te sturen, of even te bellen.

Afspraak voor ophaalservice maken

Als we overeenstemming hebben bereikte voor de overname van de bedrijfswagen, is het tijd om de gratis ophaaldienst in te plannen. Dit kan in geval van haast binnen een dag en anders wanneer het u uitkomt. U hoeft dus niet uw hele onderneming te staken om uw oude bedrijfsauto te verkopen! Laat ons weten waar en wanneer we verwacht worden en we zullen er zijn.

Gratis ophaaldienst

Op de afgesproken tijd komen wij met onze oplegger naar de afgesproken plaats gereden. Daar laden wij uw oude auto op, maar niet voordat we alles in orde hebben gemaakt. U krijgt een vrijwaring (voor Nederland) een getekende verkoopovereenkomst en natuurlijk uw geld.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie