U wilt uw bedrijfsauto verkopen? Binnen 2 Uur?

 

Een bedrijfsauto moet elke dag van waarde zijn voor uw zaak. Dan kan er ook een moment komen dat u liever afstand doet van uw bedrijfswagen. De auto biedt te weinig ruimte, kost teveel, is onpraktisch, overbodig of heeft schade. Kortom, uw wilt van uw bedrijfsauto af. Wat ook de reden is voor verkoop, Auto Verkoop Plan koopt alle bedrijfsauto’s in door heel Nederland. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij u een goede prijs geven voor uw bedrijfswagen en daarnaast een uitstekende service leveren.

 

Met Auto Inkoopbedrijf Scheffer bent u vandaag nog van uw bedrijfsauto af

Bel vandaag nog met een van onze inkopers en u krijgt meteen alle informatie die u nodig heeft om uw bedrijfsauto te verkopen. U kunt ook gebruik maken van het online aanmeldformulier. We maken duidelijke afspraken en komen de auto bij uw bedrijf ophalen wanneer u dat wilt. Ter plekke handelen we meteen de financiële zaken af en ontvangt u het RDW-vrijwaringsbewijs.

 

Uw bedrijfsbus met schade of motorschade kunt u ook aanmelden

Heeft uw bedrijfswagen schade opgelopen; of motorschade van een kras tot total loss autoinkoop Scheffer biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfsbus gewoon aan te melden voor een taxatie. Als u uw bedrijfswagen met een kras of deuk bij Autoverkoopplan aanbiedt ontvangt een goed bod. Na acceptatie krijgt u contant geld of wij storten het afgesproken bedrag direct op uw bankrekening. Met dit geld kunt u een andere bedrijfsbus financieren. Wij laten uw bedrijfswagen met kras of deuk repareren en we zorgen dat deze weer in perfecte staat wordt gebracht.om aan geïnteresseerde te verkopen. Is uw bedrijfswagen total loss dan kunt u deze ook aanbieden en wij zullen u hiervoor een marktconforme vergoeding voor geven. We laten een total loss verklaarde bedrijfswagen milieuvriendelijk recyclen. Net zoals bij personenauto’s halen wij uw bedrijfswagen gratis op in heel Nederland

Bedrijfswagen verkopen? Busje Inkoop
Het kan nodig zijn dat na jaren trouwe dienst de bedrijfswagen eruit moet. Het kan ook zijn dat de auto u niet bevalt. Misschien is het vanwege schade of mankementen. Hoe dan ook, u wilt uw bedrijfsauto verkopen. Bij Auto Verkoop Plan krijgt u een eerlijke prijs voor uw bedrijfsauto, ongeacht het merk of in welke staat deze verkeert.

Misschien heeft u een Mercedes-Benz, Hyundai H300 of een Volkswagen Caddy? Waarschijnlijk iets compleet anders. Het maakt ons niets uit. Bel meteen onze inkoopafdeling of vul het aanmeldformulier in op deze website. Op grond van uw gegevens ontvangt u van Auto Verkoop Plan  een voorlopige waardebepaling. En bij het ophalen van uw bedrijfsauto krijgt u meteen het geld en het RDW vrijwaringsbewijs.

 

Bedrijfswagen verkopen?

Het kan nodig zijn dat na jaren trouwe dienst de bedrijfswagen eruit moet. Het kan ook zijn dat de auto u niet bevalt. Misschien is het vanwege schade of mankementen. Hoe dan ook, u wilt uw bedrijfsauto verkopen. Bij Auto Inkoop Scheffer krijgt u een eerlijke prijs voor uw bedrijfsauto, ongeacht het merk of in welke staat deze verkeert.

Misschien heeft u een Mercedes-Benz of een Volkswagen Caddy? Waarschijnlijk iets compleet anders. Het maakt ons niets uit. Bel meteen onze inkoopafdeling of vul het aanmeldformulier in op deze website. Op grond van uw gegevens ontvangt u van Auto Verkoop Plan  een voorlopige waardebepaling. En bij het ophalen van uw bedrijfsauto krijgt u meteen het geld en het RDW vrijwaringsbewijs.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie