Bedrijfsauto Inkoop | Bedrijfsauto Verkopen Binnen Enkele Minuten? Eigen Ophaal Service!

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in bedrijfswagen inkoop voor export? Zoekt u dan niet verder, want wij kunnen u verder helpen. Wij willen uw bedrijfswagen namelijk graag overnemen en dan kunnen wij hier een prijs voor afspreken met u. Het maakt niet uit wat voor merk bedrijfswagen u heeft, wij willen alle bedrijfswagens van alle merken. Het kan zijn dat u uw bedrijfswagen graag aan wilt bieden voor de export. Dan horen wij dat graag van u want wij zijn continu op zoek naar bedrijfswagens.

 

Prijs bedrijfswagen berekenen

Als u wilt weten welke prijs wij u geven voor uw bedrijfswagen dan kunt u bij ons de prijs opvragen. Bij het berekenen van de prijs houden wij rekening met het merk, het bouwjaar en de staat van de auto. U kunt een leuk bedrag krijgen voor uw auto wanneer deze nog in goede staat is. Maar het gaat er om dat u denkt aan een tweede leven voor uw bedrijfswagen. Het is toch zonde dat hij ergens neer wordt gezet en staat weg te roesten zonder dat iemand er gebruik van kan maken?

Bedrijfsauto’ s op bruikbaarheid

De bedrijfsauto’s worden altijd gevraagd op bruikbaarheid en daarom kunt u bij ons kiezen voor de volgende mogelijkheden:

  • Europese merken t.b.v. de export auto inkoop
  • Afgekeurde voertuigen kies dan sloopauto verkopen
  • Auto’s met bouwjaar voor 2003: oude auto verkopen

.

Meer informatie over bedrijfswagen inkoop?

U kunt uw auto ook verkopen voor de export en dan hebben de Europese merken uit Duitsland de voorkeur in het Oostblok. In Afrika is er veel vraag naar Japanse en Koreaanse auto’s. Heeft u een bedrijfswagen die u een tweede leven gunt? Dan bent u hier aan het goede adres en daarom hopen wij ook dat u snel contact met ons opneemt. Wij kunnen uw bedrijfswagen erg goed gebruiken voor de export dus wij zullen u hiervoor belonen

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie