Meubelbak met laadklep verkopen | Auto Verkopen?

 

Er zijn verschillende redenen om een bedrijfsauto te verkopen. Is uw wagenpark aan vervanging toe? Is er schade gereden met de bedrijfsauto, of is deze afgekeurd? Of is het bedrijf opgehouden te bestaan? Als u om wat voor reden dan ook de bedrijfswagen verkopen wilt kunnen wij u snel en volledig ontzorgen. Met een eerlijke vergoeding, gratis ophaalservice en stopzetten van autoverzekering en wegenbelasting.Snel van uw meubelbak of bakwagen?

 

Alle typen bakwagen's verkopen Met Of Zonder Laadklep

 

Wij werken samen met partners die geïnteresseerd zijn in alle soorten meubelbak met laadklep of zonder. Is uw bedrijfsauto een personenauto, bakwagen, bus of bestelbus of een meubelbak? Ongeacht merk, type, bouwjaar kunt u bij ons terecht.Ook als de conditie van de auto niet zo best meer is. Ook een afgekeurde bedrijfsauto verkopen is mogelijk. Wij werken immers ook samen met autosloperijen die deze willen afnemen voor een nette prijs.

 

Meubelbak of bakwagen verkopen binnen 2 uur

 

U kunt zeven dagen in de week bij ons terecht voor de verkoop van de bedrijfswagen. U hoeft daarvoor dus zelf niet op zoek naar een inkoper, een transportbedrijf en/of een autosloperij bedrijf.

  • Neem contact met ons op via 085 0471797 en we spreken direct een vergoeding voor de bedrijfsauto af
  • Onze ophaalservice is in heel Nederland actief en komt de bedrijfsauto ophalen binnen 24 uur
  • U krijgt direct uw vergoeding overhandigd door de chauffeur en ontvang daarbij het vrijwaringsbewijs om de verzekering op te zeggen
  • We melden de auto af voor de wegenbelasting

Betrouwbaar en discreet

 

Zo bent u met één telefoontje binnen een dag af van het voertuig dat u in de weg stond. Zonder kosten en geregel, en tegen een vergoeding bovendien.Wij zijn RDW erkend en ook onze partners zijn betrouwbare bedrijven die zijn aangesloten bij de Rijksdienst Wegverkeer. Daarmee staan we garant voor een eerlijke prijs, snelle, correcte en discrete service en in het geval van een afgekeurde bedrijfsauto: duurzame verwerking.

 

Motorschade Verlopen Apk Defecte Bus Meubelbak Bakwagen Kipwagen Sprinter Vito Transporter Transit Vivaro Trafic Dubbel Cabine Dubbele Cabine Kubistar Movano Master Boxter Doblo Caddy Kombi 7 Persoons 9 Personen Enkelcabine Maxi L2H2 L3H3 L4H3 Hi-ace Galloper Lorando Rexton H100 H200 H300 Dodge Voyager Ram Van 1500 Tdi Lpg Gas Automaat Preggio Kia Sorento Jimny Vitara En Veel Meer......

 

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie