Auto Verkopen

Meld je auto binnen slechts 5 minuten  gratis aan. Je ontvang direct per e-mail een bevestiging. Je ontvang een vrijblijvend bod binnen 2 uur. Wij houden je op de hoogte van voortgang. Bod akkoord? Je auto wordt direct opgehaald, betaald en gevrijwaard.

Echter zijn de meeste mensen nog in de veronderstelling dat een particuliere verkoop meer gaat opbrengen. Dat terwijl dit in de praktijk heel erg meevalt. Zeker als je de kosten die bij het particulier verkopen komen kijken, ervan aftrekt. Deze kosten kunnen aanzienlijk oplopen. Dit omdat je, zolang de auto te koop staat, blijft doorbetalen voor zaken zoals motorrijtuigbelasting en de verzekering. Zelfs benzine, omdat een koper ook liever niet zonder brandstof komt te staan tijdens een proefrit.

Het verkopen van je auto kan heel wat gedoe opleveren. Van het adverteren, tot vrijwaren en ophalen. Wij van Autoverkoopplan nemen al deze zorgen graag voor je uit handen. Aanmelden doe je binnen 5 minuten en binnen 24 uur doen wij je een vrijblijvend en serieus bod.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie