Deze autoverkoopsite maakt het verkopen van je auto makkelijk

Wanneer je jouw auto op deze autoverkoopsite aanbiedt, kun je binnen 2 uur het eerste bod op je auto verwachten. Dát is nog eens snel en makkelijk. Maar heb geduld. Gedurende de eerste 24 tot 28 uur nadat je jouw auto te koop hebt aangeboden komen via de autoverkoopsite nog andere biedingen binnen.  Je hebt de kopers voor je auto voor het uitkiezen!

Wil je jouw auto tóch niet verkopen voor de geboden prijs? Geen probleem, want elk bod is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

Unicum: je auto wordt thuis opgehaald

Het grote voordeel van een autoverkoopsite is dat jouw auto in heel Nederland te koop wordt aanbieden. Met een briefje in de supermarkt bereik je veel minder kopers. Maar wat als het hoogste bod op jouw auto helemaal van de andere kant van het land komt?

Sommige autohandelaren verwachten dat je de auto komt afleveren. Dat kost veel tijd, ook omdat je vervolgens thuis moet zien te komen. 

Koper gebruikte auto vinden Eindhoven
U vraagt zich wellicht af wat wij doen met een kapotte auto die niet meer gerepareerd kan worden of die de reparatiekosten niet meer waard is. Auto Verkoop Plan werkt bij dit soort voertuigen (of getroffen door een ongeval of pech of met een leeftijd van tien tot vijftien jaar of ouder) toe naar optimale recycling: duurzame verwerking van metalen en materialen en waar mogelijk hergebruik van losse onderdelen die nog prima opnieuw ingezet kunnen worden. De waarde die we daaruit halen staat natuurlijk niet in verhouding met de nieuwwaarde van een auto, maar uiteindelijk is elke vergoeding voor een compleet afgekeurde auto nog meegenomen, toch?

Verkoop defecte auto Eindhoven
Een afspraak maken is eenvoudig: u belt naar 085-0471797 of laat uw gegevens achter op onze website en krijgt van ons een bod op de auto. Bent u akkoord? Dan spreken we af waar en wanneer we de oude auto in Eindhoven laten weghalen. Als we snel een afspraak kunnen maken, kunnen we soms al binnen een dag de auto wegrijden. U ontvangt ter plaatse de afgesproken vergoeding in contant geld. Wij dragen verder zorg voor het RDW afmelden van de auto voor het stopzetten wegenbelasting. Ook krijgt u van ons een vrijwaringsbewijs voor afmelding van de autoverzekering. Nog een voordeel van onze service! Zo lang u de defecte auto laat stilstaan voor de deur of langs de weg blijft u deze incasso’s immers gewoon betalen.

Inkoop schadeauto, sloopauto Eindhoven
Autoverkoopplan.nl Eindhoven helpt u meteen van uw gebruikte, kapotte of afgekeurde auto in Eindhoven af!

  • Contant geld oude auto Eindhoven
  • Gratis sloopauto laten ophalen Eindhoven
  • Zeven dagen in de week bereikbaar; snelle verkoop occasions Eindhoven
  • Complete ontzorging bij verkoop afgekeurde en afgeschreven auto Eindhoven

Autoverkoopplan.nl is de enige autoverkoopsite met  een eigen ophaaldienst.  Dat scheelt je tijd. Bovendien weet je van te voren precies wie er wanneer bij je aanbelt om de auto op te halen. En ook over de betaling hoef je je geen zorgen te maken.

De autoverkoopsite die snel en betrouwbaar is

Ben jij op zoek naar een snelle, veilige en betrouwbare manier om je oude auto of bedrijfswagen te verkopen? Dan is de autoverkoopsite van Autoverkoopplan.nl precies wat je nodig hebt!

Zet je auto direct te koop. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie