Snel je auto verkopen? Dat doe je via onze autoverkoopsite

Je auto verkopen zonder gehaggel, gedoe en gehakketak aan de deur? Met de autoverkoopsite van Autoverkoopplan verkoop je jouw auto aan een betrouwbare handelaar

Het kopen van een nieuwe auto is leuk, maar het verkopen van je oude auto is nogal een gedoe. Behalve als je gebruik  maakt van de juiste autoverkoopsite.

Het verkopen van je auto via traditionele autoverkoopsites

Net zoals jij zeker wilt zijn dat de auto die je koopt een goede is, willen anderen ook weten dat ze met jouw auto geen hond in de pot kopen. Het verkopen van je auto aan een particulier is ingewikkeld. Het begint er al mee dat je kopers moet zien te vinden. Het plaatsen van een verkoopadvertentie op de meeste autoverkoopsites is best prijzig, terwijl het resultaat onzeker is.

Gedoe

Al snel loopt je agenda vol met afspraken om de auto te komen bekijken. Daardoor kost het verkopen van je auto je veel tijd, helemaal wanneer kopers niet, of te laat verschijnen.

Het is ook een beetje eng, want je krijgt mensen aan de deur die je niet kent. Zijn ze te vertrouwen? Gaan ze, tijdens de proefrit, wel goed om met je auto. Maken ze geen schade?

Na de proefrit begint het gehakketak. Je vraagprijs wordt slechts gezien als een suggestie die, gezien hun bod, volstrekt genegeerd wordt. Daar heb je toch helemaal geen zin in?

Een autoverkoopsite waar je blij van wordt

Autoverkoopplan.nl maakt korte metten met alle ellende van de traditionele manier van auto’s verkopen. Géén proefritten, geen eindeloze afspraken, geen vreemden aan de deur. De autoverkoopsite is bovendien razendsnel. Zonder dat je er iets voor doet, verkoop je in enkele dagen je bolide.

Heeft je auto of bedrijfswagen een krasje, motorschade of een verlopen APK? Geen probleem. Ook deze auto’s kun je via de autoverkoopsite van Autoverkoopplan.nl  snel en gemakkelijk verkopen.

Betrouwbare autohandelaren

Je kent vast dat stereotype van de onbetrouwbare autohandelaar. Autoverkoopplan werkt niet samen met zulke types. Betrouwbaarheid is voor onze autoverkoopsite een kernwaarde, dus we werken alleen met erkende autohandelaren. Dat betekent ook dat we de officiële vrijwaring van het RDW voor je regelen.

Gratis en vrijblijvend

Aanmelden op de autoverkoopsite is helemaal gratis en verplicht je tot niets. Je voert wat persoonlijke gegevens in, samen met informatie over de auto die je wilt verkopen en kunt vervolgens afwachten tot erkende autohandelaren op je auto bieden.

Deze autoverkoopsite maakt het verkopen van je auto makkelijk

Wanneer je jouw auto op deze autoverkoopsite aanbiedt, kun je binnen 2 uur het eerste bod op je auto verwachten. Dát is nog eens snel en makkelijk. Maar heb geduld. Gedurende de eerste 24 tot 28 uur nadat je jouw auto te koop hebt aangeboden komen via de autoverkoopsite nog andere biedingen binnen.  Je hebt de kopers voor je auto voor het uitkiezen!

Wil je jouw auto tóch niet verkopen voor de geboden prijs? Geen probleem, want elk bod is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast!

Unicum: je auto wordt thuis opgehaald

Het grote voordeel van een autoverkoopsite is dat jouw auto in heel Nederland te koop wordt aanbieden. Met een briefje in de supermarkt bereik je veel minder kopers. Maar wat als het hoogste bod op jouw auto helemaal van de andere kant van het land komt?

Sommige autohandelaren verwachten dat je de auto komt afleveren. Dat kost veel tijd, ook omdat je vervolgens thuis moet zien te komen. 

Autoverkoopplan.nl is de enige autoverkoopsite met  een eigen ophaaldienst.  Dat scheelt je tijd. Bovendien weet je van te voren precies wie er wanneer bij je aanbelt om de auto op te halen. En ook over de betaling hoef je je geen zorgen te maken.

De autoverkoopsite die snel en betrouwbaar is

Ben jij op zoek naar een snelle, veilige en betrouwbare manier om je oude auto of bedrijfswagen te verkopen? Dan is de autoverkoopsite van Autoverkoopplan.nl precies wat je nodig hebt!

Zet je auto direct te koop. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie