Autosloperij Amersfoort

Op zoek naar autosloperij in Amersfoort? Wij zijn de geschikte partij voor u. Autoverkoopplan.nl is specialist op het gebied van schadeauto's sloopauto’s. Per week doen wij tientallen biedingen op sloopauto’s en halen die in 90% van de gevallen op . Wij werken intensief samen met grote autosloperijen met een groot netwerk. Deze autosloperijen kunnen snel schakelen en kunnen de onderdelen van uw sloopauto goed gebruiken of weer doorverkopen. Hierdoor levert uw sloopauto nog een mooie prijs op. Vul online het formulier in en wij doen snel een bod waar u verbaasd over zult zijn.
 

Autosloop Amersfoort haalt auto’s op in de hele stad

Woont in Vathorst, Soesterkwartier of in Nieuwland? Wij halen sloopauto’s op in heel Amersfoort. En de autosloperij die uw auto mag ophalen hebben wij vooraf gescreend. Wij hanteren strenge criteria voor autosloperijen om zich bij ons aan te mogen sluiten. Naast onze strenge regels is er ook nog de verscherpte wetgeving vanuit de overheid. Auto’s demonteren gebeurt tegenwoordig anders dan tien jaar geleden. Alles staat nu in het teken van duurzaamheid en recycling. U kunt erop vertrouwen dat de autosloop die uw auto in Amersfoort op komt halen betrouwbaar is.

 

Sloopauto gratis op laten halen

Als u akkoord gaat het met bod wat er wordt gedaan op uw sloopauto, dan zal de sloperij die dit bod heeft uitgebracht, contact met u opnemen. U bepaalt waar en wanneer de auto wordt opgehaald. Tijdens deze overdracht krijgt u direct uw geld en het vrijwaringsbewijs. Dit bewijs heeft u nodig om bij de verzekeraar en de Belastingdienst aan te kunnen tonen dat u geen eigenaar meer bent van de auto. Pas dan stoppen ook de kosten voor de verzekering en de wegenbelasting. Wij halen iedere sloopauto in Amersfoort  ( Wij zijn landelijk aktief ) gratis op.
 

Prettig zakendoen met betrouwbare partner

Komt uw auto niet meer door de APK? Op zoek naar een sloperij in Amersfoort? Ga naar onze website en vul online het formulier in. Er wordt snel een vrijblijvend bod gedaan. Als u akkoord gaat met ons bod zal een betrouwbare partner contact met u opnemen. U spreekt een plaats en een tijd af en de sloopauto wordt opgehaald, dit gebeurt overigens in veel gevallen zelfs dezelfde dag nog. U ontvangt contact u sloopvergoeding en uw vrijwaringsbewijs. Autoverkoopplan.nl houdt ervan om snel en betrouwbaar zaken te doen. Nog vragen? Kijk op onze website, hier staan FAQ. Wij doen graag zaken met u.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie