Auto verkopen zonder APK

Ben je in het bezit van een auto waarvan de apk (bijna) is verlopen dan is dat vaak een moment om te overwegen om de auto te verkopen. Het kan zijn dat de auto wordt afgekeurd voor de apk en dat er teveel kosten aan komen om weer een nieuwe apk op de auto te krijgen. In dit geval kan je er voor kiezen om de auto te verkopen via een online taxatie. Je auto verkopen zonder apk kan gemakkelijk en snel via autoverkoopplan.nl.

Autoverkoopplan.nl biedt uitkomst voor dit probleem. Wij kopen zowel kapotte en/of defecte auto’s en halen deze ook voor jouw op. Als de auto bij je wordt opgehaald dan ontvang je direct de vrijwaring op de mail zodat je de verzekering van de auto ook kunt opzeggen. Bij de overdracht van de auto wordt de auto ook direct aan jou betaald en laden wij vervolgens zelf de auto op onze trailer en nemen de auto mee. Je hebt er zelf dus helemaal geen omkijken aan.

Is jouw auto afgekeurd, wil deze door een technisch probleem niet meer starten of zit er veel schade aan de auto dan biedt autoverkoopplan.nl de uitkomst. Dit alles is geheel gratis, proberen kan dus altijd.

Snel uw auto zonder APK verkopen?

Wanneer u aan ons een niet gekeurde of afgekeurde auto wilt verkopen hoeft u enkel telefonisch contact op te nemen of met behulp van het online formulier uw gegevens achter te laten. Een ervaren Auto Verkoop Plan vertelt u dan precies hoe het in zijn werk gaat. U kunt geheel vrijblijvend de huidige waarde van uw auto achterhalen. Wat deze precies opbrengt hangt af van een aantal factoren zoals de staat waarin uw niet gekeurde auto verkeerd, de hoogte van de kilometerstand en het merk/type.

SNEL EN CORRECT UW AUTO VERKOPEN? 085-0471797

  • 100% GRATIS BOD OP UW AUTO
  • EIGEN OPHAAL SERVICE EN GEEN EXTRA KOSTEN
  • GEEN TUSSEN PERSONEN / DIRECTE OPKOPER
  • SCHADE / DEFECT / EXPORT / MOTOR SCHADE
  • ZONDER APK / HOGE KM STAND / KAPOTTE AUTO
  • NERGENS VAST! VRIJBLIJVEND BOD OP UW AUTOBUS / BUSJE / BESTELAUTO / BESTELWAGEN

WIJ KOPEN ALLE AUTO'S IN! BEL SNEL: 085-0471797

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie