Het merk, model en bouwjaar samen met de kilometerstand bepalen de dagwaarde auto, ook wel een indicatie of schatting van wat de auto waard is.

Bij deze berekening is de staat van het voertuig nog niet inbegrepen. De exacte waarde van de auto is de dagwaarde min de staat van het voertuig, plus eventuele auto accessoires. De exacte waarde kan slechts bepaald worden door een professionele taxateur.

Autoverkoopplan.nl biedt een gratis online dagwaarde berekening aan door middel van de kenteken check en een gratis en vrijblijvende taxatie in de vestiging. Bij autoverkoopplan.nl kom je er snel achter hoeveel je auto waard is!

Wat is mijn auto waard gratis

Gratis waarde auto berekenen is belangrijk voor een eenvoudige verkoop van je occasion. Men maakt hierbij gebruik van verschillende termen. De dagwaarde is hierin leidend, niet te verwarren met de inruilwaarde. De prijs waarvoor een auto verkocht wordt is de verkoopwaarde.

Om te beginnen bereken je hier gratis de dagwaarde dankzij onze eenvoudige kentekencheck.

Wat is de waarde van mijn auto bij autoverkoopplan.nl

Bij autoverkoopplan.nl winden we er geen doekjes om. Voor een persoonlijk antwoord op 'Hoeveel is mijn auto waard' kun je alleen bij ons terecht. Binnen 30 minuten hebben wij de actuele marktwaarde voor jouw auto persoonlijk bepaald.

Vul uw kenteken in of kies handmatig uw auto

Wij zijn een erkend autobedrijf voor afgifte van RDW- vrijwaringsbewijzen.
RDW erkend
WOW media - webdesign, hosting, domeinregistratie